Fotbal international

FC Barcelona-Villarreal 2-0. Victorie cu marcatori neașteptați pentru catalani: Pique și Alena. Video

02.12.2018 | 21:14
FC Barcelona - Villarreal se joacă în etapa a 14-a din La Liga.

Barcelona a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Villarreal, într-un meci în care nu a depus prea mult efort. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Golurile gazdelor au fost marcate de Gerard Pique și de Carles Alena, un jucător de numai 20 de ani crescut de Barcelona, care se află la prima reușită pentru gruparea catalană în La Liga. Messi s-a remarcat doar printr-un assist la golul lui Alena.

Barcelona are 28 de puncte după 14 etape, iar runda viitoare are derby-ul cu Espanyol.

Min. 87 – GOOOOOOL BARCELONA! Înscrie puștiul Alena

Min. 36 – GOOOOOOL BARCELONA! Înscrie Pique

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Barcelona - Villarreal
Echipele de start Barcelona – Villarreal

Meciul FC Barcelona – Villarreal se joacă duminică, 2 decembrie, începând cu ora 19:30, pe stadionul Nou Camp, în cadrul etapei a 14-a din La Liga. Partida este extrem de importantă pentru catalani, care au pierdut primul loc în favoarea Sevillei, după ce în ultimele două jocuri au reuşit să ia un singur punct. Jocul va putea fi vizionat în direct pe micile ecrane fie pe Digi Sport, fie pe Telekom Sport. O altă variantă optimă este să accesaţi FANATIK.RO, pentru a urmări conffruntarea în format Live video.

În clasamentul din La Ligalocul 1 este ocupat acum de FC Sevilla, cu 26 de puncte, iar Barcelona îi urmează la o lungime, în timp ce Atletico Madrid se află la două puncte distanţă. Câteva sincope neaşteptate ale echipei pregătite de Ernesto Valverde au făcut ca trupa blaugrana să piardă teren şi în final supremaţia, iar după succesul în faţa Valenciei şi rivalul de moarte Real Madrid a ajuns la trei puncte de prima poziţie, ce e drept, cu un meci mai mult jucat.

FC Barcelona – Villarreal Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

FC Barcelona – Villarreal LIVE STREAM ONLINE TV lPartida de la Barcelona va avea loc duminică, 2 decembrie, de la ora 22:00, pe Nou Campşi va putea fi la televizor pe Digi Sport sau pe Telekom Sport. Puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO. Villarreal ar părea o victimă sigură, pentru că niciodată nu a bătut-o pe Barca: 13 victorii şi 5 egaluri.

FC Barcelona - Villarreal. Catalanii nu îl vor avea pe Luis Suarez. Acesta este accidentat
FC Barcelona – Villarreal. Catalanii nu îl vor avea pe Luis Suarez.

FC Barcelona – Villarreal LIVE STREAM ONLINE TV La Liga pe FANATIK.RO

FC Barcelona – Villarreal LIVE STREAM ONLINE TV La Liga, etapa a 14-a.Din 2004 Submarinul galben nu a mai luat un punct şi va încerca să o facă acum, mai ales că echipa e cu doar un loc înaintea liniei de retrogradare. Problema catalanilor este însă numeroasele absenţe din lot la acest meci, de departe cea a vârfului Luis Suarez fiind cea mai importantă, după ce stânca din apărare, francezul Samuel Umtiti, mai are până să îşi revină. Au fost chemaţi patru jucători de la echipa B a clubului.