Fotbal intern

Costel Enache, fericit după succesul cu CSM Poli Iaşi: “Cred că determinarea şi atitudinea au făcut diferenţa”

FC Botoşani a trecut cu 3-2 de CSM Poli Iaşi, după prelungiri, în Cupa României, la finalul unei partide în care ambii antrenori au acuzat starea gazonului.
13.03.2018 | 20:46
Costel Enache fericit dupa succesul cu CSM Poli Iasi Cred ca determinarea si atitudinea au facut diferenta
ADVERTISEMENT

FC Botoşani a trecut cu 3-2 de CSM Poli Iaşi, în sferturile de finală ale Cupei Româniie, într-o partidă decisă după reprizele de prelungiri. Botoşenenii au beneficiat de două lovituri de la 11 metri în prelungiri, după ce ieşenii au egalat la ultima fază din timpul regulamentar.

Flavius Stoica, antrenorul celor de la CSM Poli Iaşi, a criticat dur starea gazonului: “Muncă multă din partea jucătorilor. Un teren execrabil, o orezărie. Trebuie să felicităm însă echipa gazdă. Trebuie felicitaţi jucătorii pe un asemenea teren. La noi, la Iaşi, cu siguranţă nu aveam parte de un asemenea teren, noi suntem mai gospodari.  Am pregătit meciul cu mult înainte, nu puteam intui starea gazonului şi nu puteam să schimb echipa în ultimul moment. Cred că am luat golurile prea uşor, în special golul doi. Am avut o discuţie cu Găman la finalul meciului, mi-a spus că aşa a văzut. Cristea a fost să îşi dea examenul pentru licenţă, am discutat şi am convenit să intre pe parcurs pentru că este mai bine. Îl felicit, la fel cum i-am felicitat pe toţi. Pe un asemenea un teren doar fotbalul am jucat. Cum se putea da la ei penalty, putea să se dea şi la noi în minutul 120. Am discutat cu preşedintele şi vom rezolva restanţele financiare, în play-off vreau să punem probleme! Am încredere în baieţă, cinste lor pentru ceea ce au făcut în acest sezon” 

ADVERTISEMENT

Enache, mulţumit de evoluţia echipei

“Sunt după mult timp foarte mulţumit. Am văzut multe lucruri pe care le-a avut echipa în sezonul regulat. Am văzut multă motivare, omogenintate. Ne-am ridicat moralul şi sunt pregătiţi de play-off. Am visat cu toţii că vom intra în play-off. Ne-am pus multe speranţe, dar nu am profitat de şansa avută. Cupa României a rămas obiectivul principal. Cred că determinarea, atitudinea au făcut diferenţa. Terenul arată groaznic, e foarte, foarte moale şi mocirlos. E meritul jucătorilor în primul rând. Ne-am relaxat în anumite momente în defensivă. În ofensivă ne-am mişcat foarte bine şi acest lucru este pozitiv.”, a spus Costel Enache.

Bojan Golubovic, fostul jucător al celor de la CSM Iaşi, a marcat împotriva echipei la care s-a constract în Liga 1: “Fiecare atacant când înscrie este fericit. Nu am probleme cu cei de la Iaşi, deoarece eu am ales să plec. Eu mi-am respectat fiecare club unde am fost. Eu sunt acum la Botoşani şi vreau să fac performanţă aici. Sunt tare dezamăgit că nu am intrat în play-off. Am venit aici pentru acest obiectiv. Am consumat multă energie în acest meci, vom vedea cu cine vom juca în semifinale şi sperăm să câştigăm competiţia.”, a spus atacantul

ADVERTISEMENT