Fotbal intern

Video. FCSB, gol din ofsaid! “Avem un asistent care doarme!”

Probleme de arbitraj la FC Botosani - FCSB. Golul marcat de Gnohere, venit după o poziţie de ofsaid nesemnalizată.
10.12.2017 | 21:20
Video. FCSB, gol din ofsaid!

FCSB conduce la Botoşani după reuşita lui Harlem Gnohere, din finalul primei reprize. A fost a 12-a reuşită a francezului, care este golgheter în acest sezon de Liga 1. Reuşita a fost însă la capătul unei faze care a stârnit multe controverse. Vezi în galeria foto poza care clarifică faza

Gnohere a primit o pasă de la Florin Tănase, care se afla într-o poziţie suspectă de ofsaid. Mingea la Tănase a venit de la Enache, iar Gnohere a încercat şi el să se interpună, dar mingia i-a sărit. Dacă francezul ar fi atins, ofsaidul ar fi fost clar. 

Avram, şi o decizie în defavoarea FCSB

Chiar şi în condiţiile în care Gnohere nu a atins, poziţia în care se afla Tănase pare a fi una de ofsaid. Căpitanul FCSB avea câţiva centimetri în faţa lui Miron, fundaşul moldovenilor.

Ion Crăciunescu a dat verdictul în privinţa fazei de la golul lui Gnohere şi a explicat că Vladimir Urzică a greşit în momentul în care a lăsat jocul să continue. “Este o poziţie de ofsaid, indiferent dacă atinge sau nu Gnohere mingia în faza iniţială. Din păcate, însă, avem un tuşier care doarme”.

Cristi Balaj nu a fost la fel de vehement ca Ion Crăciunescu, ba chiar mai mult. Crede că decizia lui Urzică este nedrept contestată:“Eu cred că se dă credit atacului, chiar dacă e o uşoară poziţie de offside. Dacă noi avem nevoie de un stop-cadru, e clar că este o fază la limită şi se dă credit atacului în aceste momente”, a declarat expertul Telekom Sport, Cristian Balaj.

Crăciunescu a găsit şi o fază la care FCSB a fost defavorizată. În minutul 23, Tincu l-a călcat dur pe Harlem Gnohere. Marius Avram i-a acordat doar galben jucătorului de la Botoşani: “Este o fază clară de cartonaş roşu!”, a fost concluzia lui Crăciunescu.

VEZI AICI FAZELE LA CARE AU GREŞIT ARBITRII

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri