Fotbal intern

SPECIAL FANATIK. Spectacol în Liga 4. “Vrem Ştiinţa pe Oblemenco”

Încet, dar sigur proiectul lui Adrian Mititelu din Liga 4 începe să prindă contur, iar suporterii alb-albaştrilor au început să vină la meciurile lui FC U Craiova 1948 din ce în ce mai...
04.09.2017 | 00:05
SPECIAL FANATIK Spectacol in Liga 4 Vrem Stiinta pe Oblemenco

Încet, dar sigur proiectul lui Adrian Mititelu din Liga 4 începe să prindă contur, iar suporterii alb-albaştrilor au început să vină la meciurile lui FC U Craiova 1948 din ce în ce mai mulţi.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineţii foarte multe maşini se îndreptau în coloană, cu steaguri şi eşarfe scoase pe geamuri, cu însemenele FC U, spre Craiova, acolo unde la Metro de la intrarea din Bănie, Peluza Sud 97 avea stabilit locul de întâlnire pentru plecarea către Cârcea. În satul respectiv FC U Craiova întâlnea în deplasare Viitorul Cârcea. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Primăria din Cârcea a limitat accesul suporterilor FC U!

Însă după ce la Metro de la intrarea din Bănie s-au strâns peste 1. 500 de ultraşi ai lui FC U fanii au primit o veste proastă de la liderii Peluzei Sud 97. “Fraţilor, mergem cu toţii la Cârcea dar trebuie să ştiţí că Primăria de la Cârcea a limitat numărul de suporteri care vom intra la meci. În stadion ne vor lăsa să intrăm doar pe cei care avem invitaţii. Noi am primit 500, dar mergem peste ei şi trebuie să ne lase să intrăm toţi”, le-au spus liderii PS97  suporterilor, după care au început să împarte invitaţiile.

Capture

FC U Craiova. “Băi, băieţi, ne nenorociţi!”

Astfel, pentru 90 de minute satul Cârcea s-a transformat într-o adevărată fortăreaţă, iar Poliţia şi Jandarmeria se aflau în mare agitaţie. Speriaţi de numărul mare de suporteri prezenţi la meci jandarmii de la stadion au început să le transmită acestora: “Băi, băieţi, ne nenorociţi. Avem ordin să nu lăsăm pe nimeni să intre fără invitaţii, dar hai intraţi mai repede că vine şeful şi ne rupe”, le-au spus doi jandami la porţi ultraşilor care nu aveau invitaţii. Însă fanii norocoşi au profitat de acest lucru doar cinci minute deoarece la faţa locului şi-a făcut apariţia şeful dispozitivului, iar ulterior nimeni nu a mai intrat fără biletul respectiv. Aşa că mai bine de peste 500 de suportei au rămas afară din stadion şi şi-au încurajat echipa după gard.

Capture

Capture

Capture

Capture

10 lei să îţi bagi maşina în curtea sătenilor din Cârcea!

Însă marea problemă apărută la stadionul de la Cârcea a fost găsirea unui loc pentru parcarea maşinilor, iar locuitorii satului respectiv au fost cei mai norocoşi. De când ajungeai la arenă, după ce Poliţia îţi spunea că nu ai voie să parchezi în faţa stadionului, imediat sătenii de abordau: “Doriţi un loc e parcare? 10 lei! Puteţi să băgaţi maşina la mine în curte şi nu o să aveţi nici o grijă”

Spectacol în tribune şi în teren!

Însă suporterii FC U care au fost prezenţi la meciul de la Cârcea nu au avut ce pierde. Atât pe teren, cât şi în tribune a fost un adevărat spectacol. Ultraşii din Peluza Sud 97 au demonstrat că rămân suporterii uneia dintre cele mai tari galerii din România chiar dacă echipa lor joacă acum în Liga 4. “Pe Oblemenco, vrem Ştiinţa pe Oblemenco” au scandat ultraşii în permanţă. În cel mai scurt timp noul stadion din Bănie o să fie inagurat, iar în prezent se ştie că doar CS U Craiova, formaţia lui Mihai Rotaru, o să aibă tot sprijinul din partea Primăriei să joace pe această arenă. Revenind la meci, elevii lui Nicolo Napoli şi-au surclasat adversarul chiar dacă la pauză scorul a fost doar de 2-1, nu înainte ca Bălan să rateze şi o lovitură de la 11 metri. Însă la cabine Napoli şi-a certat serios elevii, iar alb-albaştrii au făcut un adevărat tur de forţă în partea a doua a disputei după ce au reuşit să marcheze de patru ori. Astfel, Ştiinţa a câştigat cu scorul de 6-1, iar golurile oltenilor au fost marcate de Raicea, 2, Cârstea, 2, Bălan 1 şi Dina.

Capture

Capture

FC U Craiova e lider după patru etape.

Astfel, după a patra victorie înregistrată în campionat, FC U Craiova se află în continuare pe primul loc acumulând 12 puncte şi un golaveraj 23-4. Adrian Mititelu a mărturisit că peste trei ani doreşte să revină cu această echipă în Liga 1 Betano.

Capture

VIDEO