Fotbal intern

FC Viitorul, amical cu FCSB! Echipa lui Gică Hagi și-a stabilit programul de pregătire din vară

28.05.2019 | 12:44
FC Viitorul amical cu FCSB Echipa lui Gica Hagi sia stabilit programul de pregatire din vara
ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanța este prima echipă din Liga 1 Betano care a anunțat programul de pregătire din această vară, iar Gică Hagi a ales ca elevii săi să se dueleze cu FCSB într-un meci amical care va avea loc în Poiana Brașov, pe 28 iunie. Mai mult, “Regele” a hotărât ca jucătorii Viitorului să își măsoare forțele și cu formații din străinătate.

FC Viitorul, amical cu FCSB în stagiul de pregătire din vară

Fotbaliștii care au câștigat Cupa României în sezonul 2018 – 2019 au programnată vizita medicală pe 13 iunie, iar până pe 17 iunie se vor pregăti la baza de la Ovidiu, anunță fcviitorul.ro. Constănțenii vor pleca pe 18 iunie la Atena, acolo unde pe 19 iunie vor juca un meci amical împotriva celor de la Olympiakos, urmând ca pe 20 să revină în România.

ADVERTISEMENT

Între 20 și 28 iunie, formația pregătită de Gică Hagi își va continua stagiul de pregătire în Poiana Brașov, acolo unde FC Viitorul va juca trei meciuri amicale. Fotbaliștii pregătiți de fostul mare internațional român își vor măsura puterile cu FCSB, formație care a terminat pe locul 2 în clasamentul play-off-ului sezonul 2018 – 2019, pe 28 iunie. Constănțenii își vor continua antrenamentele la Constanța până la debutul în noul sezon din Liga 1 Betano, iar pe 3 iulie vor merge la Varna, acolo unde vor juca o partidă de verificare cu Cernomore.

Bogdan Țîru și Harlem Gnohere în meciul Viitorul - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Bogdan Țîru și Harlem Gnohere în meciul Viitorul – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Iată programul complet al Viitorului pentru vară:

  • 18 – 20 iunie la Atena, acolo unde FC Viitorul Constanța va juca un meci amical cu Olympiakos pe 19 iunie
  • 24 iunie – meci amical cu Colțea Brașov
  • 27 iunie – meci amical cu un adversar pe care Gică Hagi îl va alege zilele următoare
  • 28 iunie  – amical FC Viitorul – FCSB
  • 3 iulie – amical Cernomore Varna – FC Viitorul în Bulgaria, la Varna
ADVERTISEMENT

FC Viitorul Constanța a terminat sezonul 2018 – 2019 pe locul 3 în clasamentul play-off-ului, cu 39 de puncte, la trei în fața Universității Craiova și la 9 în spatele FCSB-ului. Echipa lui Gică Hagi a câștigat Cupa României în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 2-1, iar în Supercupa României se va duela cu CFR Cluj.