Fotbal intern

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători! Plecări surprinzătoare

26.06.2018 | 19:38
FC Voluntari a renunţat la 8 jucători

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători în această vară, după ce a reuşit să se salveze de la retrogradare. După ce a jucat barajul cu Chindia Târgovişte şi a reuşit să se impună abia la loviturile de departajare, ilfovnii au pus pe liber mai mulţi jucători. Florin Cernat, Laurențiu Marinescu, Dragoș Balauru, Ioan Balaur, Lucian Cazan, Adrian Voicu, dar și căpitanul Daniel Novac, scrie GSP.

Pe lângă aceştia, “Magicianul” Lucian Sănmărtean şi-a anunţat retragerea din fotbal şi a plecat şi el de la FC Voluntari. “Viaţa nu se opreşte la 38 de ani, viaţa continuă, am avut cele mai mari satisfacţii şi împliniri ca jucător, de ce să nu încerc să ofer sau să dau fotbalului înapoi ce mi-a dat. Chiar dacă din altă postură, director sportiv sau antrenor sau indiferent ce, încerc să răsplătesc şi eu fotbalul fiindcă mi-a dat atât de mult.

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători

Cea mai mare satisfacţie este copilul meu, astăzi ştie cine a fost tăticul lui. Dacă la 28 de ani aveam, aşa, o perioadă destul de grea, faptul că am revenit, că am avut 8, 9 ani de zile în care am jucat non stop a făcut ca fetiţa mea astăzi să fie mândră şi asta e cea mai mare satisfacţie, fiindcă pentru ea am reuşit să revin şi să reuşesc să mă ridic de jos şi să vadă astăzi, la 8 anişori, că tăticul ei a însemnat ceva în fotbal. Ea e mândră şi din punctul meu de vedere asta e cea mai mare realizare pe care o puteam face“, a spus Sănmărtean la un post de televiziune.

“Da, este adevărat. Astăzi mi-am ridicat actele, de acum sunt liber de contract și îmi caut o nouă echipă. Asta s-a întâmplat și cu ceilalți colegi care erau în ultimul an”, a scris Novac pe pagina sa de Facebook.

Mişcări de trupe masive la turpa din Voluntari. Pe lângă cei opt jucători care au plecat, şi Adrian Mutu, antrenorul de pe final de sezon a fost dat afară de la echipă.

FC Voluntari a renunţat la 8 jucători
FC Voluntari a renunţat la 8 jucători

 

Tags: