Sport

EXCLUSIV. Vrea să-şi dea demisia! Motive uluitoare! Reacţii oficiale

UPDATE ora 17:50 / Conform informaţiilor FANATIK.RO, un alt motiv pentru care există o stare tensionată la Voluntari este legat de cazarea din Slovenia. Clubul ilfovean nu a achitat deocamdată...
29.06.2017 | 00:06
EXCLUSIV Vrea sasi dea demisia Motive uluitoare Reactii oficiale

UPDATE ora 17:50 / Conform informaţiilor FANATIK.RO, un alt motiv pentru care există o stare tensionată la Voluntari este legat de cazarea din Slovenia. Clubul ilfovean nu a achitat deocamdată suma stabilită cu administraţia hotelului unde se află cantonată echipa lui Niculescu, iar slovenii au ameninţat că îi vor evacua. După intervenţia oficialilor celor de la Voluntari, cei de la hotel au acceptat să amâne plata până vineri!

UPDATE ora 16:25 / FANATIK.RO a luat legătura atât cu managerul clubului, Dan Leasă, dar şi cu antrenorul nemulţumit, Claudiu Niculescu.

”Nu ştiu nimic de aşa ceva?? Dar sunaţi-l pe Claudiu Niculescu, să vă spună el”, a fost reacţia lui Leasă.

La 10 minute de la convorbire, Dan Leasă a sunat la FANATIK.RO şi a întrebat dacă l-am sunat. A cerut, insistent, s-o facem.

Claudiu Niculescu a răspuns prompt. ”Nu-mi vine să cred! Nimic nu e adevărat. Nimic. Îmi vine să râd! Aici sunt condiţii excelente de pregătire, eu mi-am prelungit contractul, mai am un an, iar pe Vlad Olteanu chiar eu l-am vrut! Întrebaţi-l pe Dănciulescu dacă nu l-am sunat acum o săptămână şi i-am spus că-l vreau pe Olteanu! 

Domnul Leasă nu mi-a cerut nimic, nu mi-a impus nimic!”, a declarat Claudiu Niculescu.

–––––––––––––––––––––-

FC Voluntari se pregăteşte de noul sezon al Ligii 1, echipa urmând să debuteze în actuala stagiune în Supercupa României, partidă pe care o va juca împotriva lui Viitorul. Chiar dacă formaţia ilfoveană a câştigat Cupa României, clubul ar putea să rămână fără antrenor, Claudiu Niculescu dorind să-şi dea demisia. FANATIK.RO a aflat care sunt motivele care stau în spatele unei posibile despărţiri.

Formaţia ilfoveană s-a reunit pe 14 iunie, însă unul dintre fotbaliştii importanţi ai echipei din sezonul trecut, Hrvoje Spahija a lipsit, fundaşul croat de 29 de ani fiind dat afară. Claudiu Niculescu a cerut cu insistenţă un atacant, mai ales că la momentul reunirii lotului se putea baza doar pe 4 atacanţi. Antrenorul de 41 de ani s-a lovit de refuzul conducerii.

FC Voluntari. Elevii lui Niculescu obligaţi să plătească apa pe care o beau

Claudiu Niculescu s-a lovit de o altă problemă în privinţa fundaşului stânga. Conducerea clubului a decis să-l ia de la Dinamo, sub formă de împrumut, pe Vlad Olteanu, fără ca antrenorul să-l dorească. Aducerea dinamovistului este doar un motiv pentru ca oficialii clubului să scape de Florin Acsinte. Tehncianul a cerut şi un fundaş dreapta, însă Dan Leasă, manager general la FC Voluntari, i-a transmis lui Claudiu Niculescu să-l folosească pe Mircea Leasă, fiul său, pe acel post.

Un alt motiv de nemulţumire pentru Niculescu vine de la negocierea prelungirii contractului cu FC Voluntari. Oficialii clubului iflovean încearcă să introducă o clauză conform căreia antrenorul ar trebui să plătească 30.000 de euro dacă vrea să plece de la echipă, însă dacă va fi demis, tehnicianul nu va primi niciun ban. Picătura care pare să umple paharul este legată tot de Dan Leasă.

Printre sponsorii echipei ilfovene se numără şi o companie producătoare de apă minerală, contractul fiind făcut de Dan Leasă. Fotbaliştii lui FC Voluntari au voie să bea doar 1,5 litri de apă la antrenament, cu toate că elevii lui Claudiu Niculescu au câte două sesiuni de antrenamente pe zi. Dacă fotbaliştii consumă mai multă apă decât limita admisă, aceştia trebuie să plătească din propriul buzunar.