Fotbal intern

FCSB a făcut un nou transfer pentru linia defensivă: Andrei Răuță, noul fundaș al lui Nicolae Dică!

26.10.2018 | 15:03
FCSB a facut un nou transfer pentru linia defensiva Andrei Rauta noul fundas al lui Nicolae Dica

Formația roș-albastră s-a mișcat rapid după problemele apărute în centrul defensivei. FCSB l-ar fi transferat pe Andrei Răuță de la Academica Clinceni, formație cu care gruparea patronată de Gigi Becali are un parteneriat extins.

FANATIK.RO a aflat că fotbalistul se va prezenta sub comanda lui Nicolae Dică și va putea evolua pentru noul său club. Astfel, Dică va avea o variantă în plus pentru zona centrală a apărării, acolo de unde lipsesc momentan Marko Momcilovic și Mihai Bălașa, accidentați, dar și “jokerul” Junior Morais, suspendat. Rămâne de stabilit când va semna fotbalistul și când va putea debuta la FCSB.

Soluție de avarie pentru Dică: FCSB l-a transferat pe Andrei Răuță!

Nicolae Dică s-a plâns de situația gravă prin care trece lotul său, acolo unde are doar doi fotbaliști din apărare valizi pentru meciul cu Voluntari: “Ar fi bun Mirel Rădoi acum să-l am în lot. Am doar doi fundaşi valizi, unul central şi unul dreapta, atât! M-ar ajuta mult“, a afirmat Dică. Gigi Becali a înțeles mesajul antrenorului și a găsit împreună cu acesta și cu Meme Stoica o soluție de avarie. Conform informațiilor FANATIK.RO, noul transfer al celor de la FCSB se numește Andrei Răuță, un apărător central în vârstă de 23 de ani, de la Academica Clinceni. Divizionara secundă are un parteneriat cu FCSB prin intermediul căruia a primit câțiva fotbaliști care nu au avut loc în lotul primei echipe a roș-albaștrilor. Acum, a venit rândul celor din Clinceni să se facă utili pentru “surioara” mult mai cunoscută. E posibil ca Răuță să ajungă sub comanda lui Dică abia la iarnă.

A făcut junioratul la Guingamp și a trecut pe la Astra

“Cine este Andrei Răuță?” se vor întreba numeroși fani ai celor de la FCSB. Fundașul de 23 de ani a fost considerat multă vreme un fotbalist cu un potențial uriaș pentru nivelul fotbalului din România. El și-a făcut junioratul la Guingamp, iar în februarie 2015 a semnat cu cei de la Astra.

Părea a fi o lovitură dată de clubul patronat de Ioan Niculae. Doar că prestațiile lui Răuță nu au convins în tricoul giurgiuvenilor, iar apărătorul s-a văzut nevoit să plece după numai câteva luni, în iulie 2015.

A semnat cu Pojorâta, club unde a rămas până în 2016. Apoi, noul stelist a semnat cu Balotești, unde a rămas până în primăvara acestui an. La Academica Clinceni, Răuță a adus aminte de evoluțiile bune de pe vremea când a fost convocat la naționala U19 a României, iar acum a venit oferta de nerefuzat a celor de la FCSB!

175.000 de euro este cota lui Andrei Răuță pe transfermarkt