Fotbal intern

FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani! Mesajul surpriză care a apărut pe site-ul clubului

20.05.2019 | 12:37
FCSB a reactionat dupa ce echipa a fost parasita de fani Mesajul surpriza care a aparut pe siteul clubului

FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani. Vicecampioana României a avut cea mai slabă medie de asistenţă la meciurile jucate în actualul sezon din play-off, însă oficialii clubului au postat un mesaj surpriză pe site-ul oficial al clubului.

FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani. Mesajul apărut după derby-ul cu CFR Cluj

FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani în play-off şi le-a transmis un mesaj clar suporterilor. La meciul cu CFR Cluj, câştigat de roş-albaştri cu 1-0, tribunele Arenei Naţionale au fost goale, 3.200 de spectatori asistând la derby-ul dintre echipele care s-au bătut la titlu în actualul sezon al Ligii 1 Betano.

La finalul meciului cu CFR Cluj, oficialii clubului le-au mulţumit fanilor pentru susţinerea arătată în acest sezon şi le-au transmis că îi aşteaptă în număr cât mai mare în viitoarea stagiune. “Clubul nostru le mulțumește suporterilor pentru sprijinul oferit pe parcursul acestui sezon și îi așteaptă în număr mult mai mare la partidele din stagiunea viitoare”, a fost mesajul apărut pe site-ul oficial al clubului.

FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani (sursă foto: sportpictures.eu)
FCSB a reacţionat după ce echipa a fost părăsită de fani (sursă foto: sportpictures.eu)

Peluza Roş-Albastră a taxat parcursul slab al favoriţilor

FCSB a terminat pentru al patrulea an consecutiv pe locul al doilea în clasament, contraperformanţă istorică pentru Liga 1 Betano. Înainte de meciul cu CFR Cluj, Peluza Roş-Albastră a avut un mesaj dur la adresa favoriţilor şi oficialilor clubului.

“Ultima reprezentaţie din acest sezon, un sezon mizerabil, fără nici o realizare. Cupele europene: eliminaţi din play-off….Cupa României: eliminati….Stai că acest trofeu nu mai prezintă interes pentru patronul Stelei….Pentru noi, suporterii, orice trofeu intern este foarte preţios. Campionat: Când realizezi că nu mai ai şanse te trezeşti că vrei sa joci :))). Banii nu sunt totul în viaţă!! Dacă locul 2 este bun pentru tine, că aduce bani (doar cu condiţia de a juca în grupele E.L. sau U.C.L.) atunci induci jucătorilor ideea că principalele obiective (campionatul şi cupa) pot fi ratate şi vor fi jucate doar de dragul de a fi jucate”, au scris fanii FCSB pe Facebook.