Fotbal intern

Foto. FCSB are 8 jucători în “11”-le ideal din 2017. CFR n-a impresionat

Jucătorii de la FCSB au dominat Gala Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din Româmia.
08.01.2018 | 08:49

Constantin Budescu, mijlocaşul ofensiv al celor de la FCSB, a fost desemnat fotbalistul anului 2017, iar Filipe Teixeira a fost votat drept cel mai bun jucător străin din Liga 1 Betano, în dauna lui Harlem Gnohere. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Mai mult, Dennis Man a câştigat titlul de cel mai bun tânăr jucător din 2017, iar Valeriu Argăseală a fost desemnat cel mai bun conducător de club. Florin Niţă, Romario Benzar, Mihai Pintilii, Teixeira, Budescu Denis Alibec, Bălaşa şi Harlem Gnohere au făcut parte din cel mai bun prim “11” din Liga 1 în 2017. Celor opt stelişti li s-au alăturat Bogdan Târu, Cristi Ganea şi Alex Băluţă.

CFR Cluj nu are niciun jucător în cel mai bun prim “11” din Liga 1 Betano

Din cel mai bun prim unsprezece nu face parte niciun jucător de la CFR Cluj, formaţie care se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 49 de puncte după 22 de etape disputate în sezonul 2017-2018, la 2 puncte în faţa FCSB-ului.

Primul unsprezece ideal al Ligii 1 în 2017: Fl. Niţă (FCSB) – R. Benzar (FCSB), Bălaşa (FCSB), Ţâru (Viitorul), Cr. Ganea (Viitorul) – Pintilii (FCSB) – Teixeira (FCSB) – Budescu (FCSB) – Al. Băluţă (U Craiova) – Alibec (FCSB), Gnohere (FCSB)

Câştigătorii Galei AFAN 2017

– jucător: Constantin Budescu
– antrenor: Gheorghe Hagi
– jucător străin: Filipe Teixeira
– cel mai bun tânăr jucător: Dennis Man
– cel mai bun arbitru: Ovidiu Haţegan
– cel mai bun conducător de club: Valeriu Argăseală
– cea mai bună jucătoare de fotbal: Andreea Voicu
– cel mai bun jucător de futsal: Savio Valadares
– cel mai bun jurnalist de presă scrisă: Ovidiu Ioaniţoaia (Gazeta Sporturilor)
– cel mai bun jurnalist de televiziune: Vali Moraru (DigiSport)
– cel mai bun crainic radio: Robert Şişcă (Radio România)

Câştigătorii au fost desemnaţi în urma voturilor primite din partea jucătorilor şi antrenorilor care activează în primele trei eşaloane din România.

Tags: