Fotbal intern

Se vând biletele pentru Europa! Cât costă să vezi FCSB cu Beer Sheva şi Lugano

FCSB se mişcă repede şi a pus deja în vânzare online biletele pentru cele două meciuri pe care le vor disputa  pe teren propriu în Grupa G a Europa League, contra lui Hapoel Beer Sheva şi FC...
08.10.2017 | 16:17
Se vand biletele pentru Europa Cat costa sa vezi FCSB cu Beer Sheva si Lugano

FCSB se mişcă repede şi a pus deja în vânzare online biletele pentru cele două meciuri pe care le vor disputa  pe teren propriu în Grupa G a Europa League, contra lui Hapoel Beer Sheva şi FC Lugano. Primul meci, cel împotriva israelienilor, se joacă pe 2 noiembrie, în timp ce partida împotriva elevţienilor va fi de-abia la începutul lunii decembrie!

Tichetele pot fi achizitionate de pe www.biletesteaua.ro si www.bilete-fcsb.ro, la urmatoarele preturi:

 PELUZA – INELUL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 35 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 50 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 1 – 250 LEI

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FCSB – Beer Sheva vine după meciul din Israel

Roş-albaştrii sunt în acest moment lideri în grupa de Europa League, după ce au câştigat ambele partide disputate până acum, acasă cu Viktoria Plezn, scor 3-0 (goluri reuşite de Budescu, de două ori, şi Alibec) şi 2-1 în deplasare cu FC Lugano (goluri marcate de Budescu şi de Junior Morais). Următoarea partidă din grupă a formaţiei antrenate de Nicolae Dică va fi pe 19 noiembrie, în deplasare, contra lui Hapoel Beer Sheva.

FCSB e mare favorită la calificare, seria fiind considerată una accesibilă chiar de la tragerea la sorţi. Patronul Becali anunţa că echipa sa va face “turism” în partidele acestei grupe, în timp ce directorul sportiv Mihai Stoica a vorbit despre iminenta calificare în primăvară imediat după tragere. Ba, mai mult, Becali a anunţat că echipa sa poate chiar să câştige Europa League!
Tags: