Fotbal international

Imagini haioase la antrenament. Luft de zile mari al lui Denis Alibec

GALERIE FOTO. Imagini haioase la antrenamentul oficial înaintea meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva, din Europa League. Alibec, luft de zile mari. Meciul FCSB - Beer Sheva va avea loc joi, 2...
01.11.2017 | 13:50
Imagini haioase la antrenament Luft de zile mari al lui Denis Alibec
ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO. Imagini haioase la antrenamentul oficial înaintea meciului FCSB – Hapoel Beer Sheva, din Europa League. Alibec, luft de zile mari. Meciul FCSB – Beer Sheva va avea loc joi, 2 noiembrie, de la ora 22:05, pe “Arena Naţională”, în grupa G a Europa League, iar formaţia pregătită de Nicolae Dică ar putea să îşi asigure un loc în primăvara europeană dacă va obţine cele 3 puncte puse în joc în meciul de joi. CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU DENIS ALIBEC!

Jucătorii lui FCSB au susţinut antrenamentul oficial de dinaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva miercuri dimineaţa, sub atenta supraveghere a lui Nicolae Dică, la baza sportivă a FCSB-ului din Berceni. Antrenorul formaţiei “roş-albastre” nu se va putea baza pe serviciile lui Bogdan Planic pentru duelul cu Hapoe Beer Sheva – vezi aici detalii, iar Denis Alibec a fost în centrul atenţiei. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec s-a făcut de râs înainte de FCBS – Beer Sheva

Denis Alibec a fost reprimit în lotul FCSB-ului pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva, din grupa G a Europa League, după ce în meciul tur din Israel nu a intrat în planurile lui Nicolae Dică. La antrenamentul oficial susţinut în cursul dimineţii de miercuri, internaţionalul român a stârnit râsul coechipierilor săi. Alibec a alergat pentru a ajunge din urmă un balon, iar în momentul în care a vrut să şuteze, a ieşit un luft de toată frumuseţea.

FCSB se află pe prima poziţie în clasamentul Grupei G înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva, cu 9 puncte după trei meciuri. În grupa G se mai află Lugano, Viktoria Plzen şi Hapoel Beer Sheva. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL 

ADVERTISEMENT

FCSB – Beer Sheva, joi, 2 noiembrie, de la ora 22:05, în Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: