Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj 0-2. Ardelenii termină 2018 la 6 puncte în faţa “roş-albaştrilor”. Video

22.12.2018 | 21:53
FCSB  CFR Cluj 02 Ardelenii termina 2018 la 6 puncte in fata rosalbastrilor Video

FCSB – CFR Cluj s-a terminat cu victoria ardelenilor, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano. Formaţia lui Antonio Conceicao termină anul 2018 pe prima poziţie în clasament, cu 46 de puncte, la şase în faţa „roş-albaştrilor”.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90+5. FINAL!

Min. 90+5. GOL CFR CLUJ. Alex Ioniţă execută sigur şi măreşte avantajul. VIDEO

Min. 90+4. Bălaşa vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat!

Min. 90+4. PENALTY PENTRU CFR CLUJ! Dragoş Nedelcu îl faultează pe Alex Păun în careu şi arbitrul arată punctul de la 11 metri.

Min. 90+2. ELIMINARE CFR CLUJ! Andrie Mureşan vede al doilea cartonaş galben şi este trimis la vestiare.

Min. 90. Ciprian Deac este înlocuit cu Lang.

Min. 89. Benzar vede cartonaşul galben.

Min. 83. Harlem Gnohere s-a demarcat foarte bine, dar nu a reuşit să îl învingă pe Arlauskis.

Min. 82. Alexandru Stan a intrat în locul lui Dennis Man.

Min. 82. Olimpiu Moruţan este înlocuit cu Raul Rusescu.

Min. 78. Cartonaş galben pentru Andrei Mureşan.

Min. 76. Alex Păun intră în locul lui George Ţucudean. Atacantul CFR-ului a făcut un gest provocator la adresa fanilor prezenţi la zona VIP, iar un spectator a aruncat cu paharul de ceai după fotbalist. Jandarmii prezenţi la meci l-au scos pe fan de pe stadion.

Min. 75. Harlem Gnohere primeşte şi el cartonaşul galben.

Min. 75. Emmanuel Culio vede şi el cartonaşul galben pentru un fault făcut asupra lui Harlem Gnohere.

Min. 74. Djokovic trimite puternic din lovitură liberă, dar balonul a lovit bara transversală. VIDEO

Min. 73. Cartonaş galben primit de Mihai Bălaşa pentru proteste.

Min. 72. ELIMINARE FCSB! Mihai Roman primeşte cartonaşul roşu pentru un fault făcut asupra lui Alex Ioniţă. VIDEO

Min. 65. Alex Ioniţă intră în locul lui Bordeianu.

Min. 61. Cartonaş galben primit de Mario Camora pentru un fault asupra lui Dennis Man.

Min. 56. Gnohere reuşeşte să trecă de Culio şi pătrunde în careul lui Arlauskis. Francezul trimite puternic, dar balonul este respins de Mureşan. VIDEO

Min. 54. Benzar centrează foarte bine, dar Harlem Gnohere a dat pe lângă balon din poziţie foarte bună.

Min. 46. Olimpiu Moruţan intră în locul lui Florinel Coman.

Min. 28. GOL CFR Cluj! Ciprian Deac a deschis scorul după o piruetă în careu, mingea ajungând cu noroc în poarta lui Bălgrădean. VIDEO.

Min. 26. Dennis Man trimite puternic de la mare distanţă, dar execuţia sa a fost pe mijlocul porţii şi Arlauskis nu a avut probleme.

Min. 16. GOL ANULAT PENTRU FCSB! Florinel Coman reuşeşte să înscrie după o ieşire neinspirată a lui Arlauskis, dar arbitrul Sebastian Colţescu anulează golul pentru poziţie de ofsaid la Mihai Bălaşa. VIDEO

Min. 14. Vinicius trimite balonul cu capul după un corner, dar lovitura a fost prea slabă şi pe mijlocul porţii. Cristi Bălgrădean a prins fără probleme.

UPDATE, ORA 20.00. A început partida


UPDATE, ora 18.55. Iată echipele de start pentru FCSB – CFR Cluj:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Roman – Nedelcu, Filip – Man, Tănase, Coman – Gnohere
CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Țucudean, Omrani


UPDATE, ora 18.00. Starea gazonului de pe “Arena Naţională” este foarte bună cu două ore înaintea derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj. Suprafaţa de joc arată foarte bine, iar jucătorii celor două echipe vor avea parte de cele mai bune condiţii la ora meciului. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

 

Gazonul de pe “Arena Naţională” arată foarte bine. Sursă foto: Digisport

 


Ambele echipe se prezintă la ora partidei după victorii în runda precedentă. FCSB a lovit prima – a mers la Botoșani, acolo unde nu a pierdut niciodată vreun punct și și-a menținut rubrica intactă. A bătut fără drept de apel echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. 3-1 a fost scorul final al întâlnirii. Gnohere a deschis scorul pentru roș albaștrii, Golofca a egalat, dar Filip a dublat avantajul și Rusescu a încheiat conturile.

FCSB - CFR Cluj, Live Video, ora 20.00! Bucurie stelista cu Harlem Gnohere si Lucian Filip in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Jucătorii FCSB-ului s-au bucurat de trei ori la Botoșani în urma golurilor marcate

FCSB- CFR Cluj Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV

Și CFR Cluj a câștigat în runda cu numărul 20. Ardelenii au avut parte de un adversar incomod, dar până la urmă au reușit să ia toate punctele din meciul cu FC Viitorul. Trupa portughezului Antonio Conceicao a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de George Țucudean. A fost a 12-a victorie a sezonului pentru cei din Gruia care au ajuns la 43 de puncte.

CFR este singura formație din Liga 1 Betano care a pierdut un singur meci în această ediție de campionat. Alte 7 rezultate de egalitate se mai regăsesc în linia de clasament a ardelenilor care au și un golaveraj foarte bun. Elevii lui Conceicao au marcat 33 de goluri și au primit numai 12, fiind la această oră cea mai bună apărare din campionat. Și FCSB-ul stă bine la acest capitol. Trupa lui Dică are tot 12 victorii, dar și 4 remize și 4 înfrângeri. 40 de goluri au marcat roș albaștrii cu 22 primite.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

”E bine că suntem aproape de CFR Cluj, că am fost la egalitate de puncte cu ei pentru o perioadă și că am pus puțină presiune pe ei. Acum sper să ne impunem în meciul direct și să ne bucurăm sâmbătă seară, alături de fani”, a declarat Nicolae Dică înaintea jocului cu CFR Cluj

”Am obţinut un rezultat foarte bun cu Viitorul, importante sunt cele trei puncte puse în joc. Sigur, pentru jocul următor ne dorim să câştigăm, dar campionatul se decide în mai, nu acum”, a declarat și Antonio Conceicao. Partida FCSB – CFR Cluj se dispută sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 20.00.