Fotbal intern

S-a decis campionatul în minutul 91? FCSB, final dramatic cu CFR. Video

Sa decis campionatul in minutul 91 FCSB final dramatic cu CFR Video

Update. FCSB remizează cu CFR Cluj, scor 1-1, iar titlul este tot mai aproape de formaţia pregătită de Nicolae Dică. Djokovic a deschis scorul în minutul 76, iar Bogdan Planic a egalat în prelungiri, în minutul 90+1. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!

FCSB – CFR Cluj 1-1 (Planic 90+1/ Djokovic 76)

Vezi video cu toate fazele meciului FCSB – CFR Cluj, scor 1-1.


Update. Cele două formaţii au ieşit la încălzire cu aproape o oră înainte de startul meciului FCSB – CFR Cluj.

Vezi aici toate informaţiile de la “Arena Naţională”


UPDATE. Echipele de start:

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Tănase – Gnohere

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Djokovic, Culio – Deac, Țucudean, Omrani


UPDATE. FCSB a înscris măcar o singură dată în precedentele 25 de meciuri disputate pe teren propriu. Mai mult, în 16 dintre cele 25 de partide, fotbaliştii lui Nicolae Dică au marcat de cel puţin două ori. VEZI AICI MECIUL ONLINE!


UPDATE. FCSB este avantajată şi de un rezultat de egalitate împotriva CFR-ului, însă va mai avea două meciuri în deplasare în ultimele 3 etape, asta în timp ce clujenii vor juca două meciuri pe teren propriu din trei.

Program FCSB: 
7 mai Iasi (d)
12 mai Craiova (d)
19 mai Astra (a)

Program CFR: 
5 mai Craiova (a)
12 mai Astra (d)
19 mai Viitorul (a)


UPDATE. Oficialii de la FCSB speră să vină aproximativ 35.000 de fani la meci. Până acum, recordul sezonului în Liga 1 a fost stabilit în meciurile cu Dinamo: 27.325 de spectatori în tur şi 24.726 de fani în retur.  Casele s-au deschis duminică la ora 10:00 şi vor fi deschise până aproape de startul meciului. Accesul spectatorilor in stadion se va face începând cu ora 18:45.


FCSB – CFR Cluj este meciul care ar putea decide titlul în Liga 1. În cazul unei victorii, elevii lui Nicolae Dică pot să se îndepărteze la cinci puncte distanță de CFR Cluj, având și avantajul rezultatelor directe, cu doar trei etape înainte de finalul campionatului. De partea cealaltă elevii lui Dan Petrescu ar trece pe primul loc dacă vor depăși FCSB în această seară pe Național Arena.

„Au fost trei jocuri echilibrate, în care cei de la CFR să marcheze tot timpul și noi să egalăm, sperăm ca mâine seară să deschidem noi scorul. Clar ne dorim să câștigăm, dar important este ca după meciul de mâine seară să rămănem pe primul loc. Trebuie să facem un meci perfect ca să câștigăm cele 3 puncte. Dan Petrescu este un antrenor bun, care știe să își mobilizeze echipa”, a spus Dică, la conferința de presă dinainte de FCSB-CFR.

De partea cealaltă, Dan Petrescu e de părere că FCSB are prima șansă: Dacă vom câştiga, vom deveni noi favoriţi la câştigarea campionatului. FCSB cred că are mai mult de un an de când nu a mai pierdut acasă. Suntem conştienţi de dificultatea acestui meci. Ei au prima şansă”.

FCSB – CFR LIVE STREAM Liga 1 play-off. Duelul golgeterilor

FCSB – CFR LIVE STREAM Liga 1 play-off. Partida de pe Arena Națională va pune față în față pe primii doi golgeteri ai Ligii 1. Atât Harlem Gnohere cât și George Țucudean au reușit să înscrie 14 goluri în acest sezon. Dacă atacantului CFR-ului e sigur de locul de titular, „Bizonul” ar putea să se trezească din nou drept rezerva lui Denis Alibec, în ciuda faptului că atacantul se află într-o formă extrem de slabă în acest sezon.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj se va juca cu începere de la ora 20:45, în format Live Video și Live Text pe FANATIK.RO.

Echipe probabile

FCSB: Balgradean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Fl. Tanase – Gnohere

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Deac, Tucudean, Omrani