News

Suporterii s-au dus peste Bălgrădean în cantonament!

Suporterii Stelei au decis să îşi rezolve lucrurile cu Bălgrădean după ce intrase în conflict cu portarul în vârstă de 30 de ani la finalul partidei de pe Naţional Arena cu Viitorul Constanţa.
09.04.2018 | 18:37
Suporterii sau dus peste Balgradean in cantonament
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu Andrei Vlad şi a decis de urgenţă transferul lui Cristi Bălgrădean la FCSB. Însă fostul portar al lui Dinamo nu şi-a uitat trecutul din Ştefan cel Mare şi a intrat în colimatorul ultraşilor stelişti după partida cu Viitorul, scor 2-1, atunci când nu a dorit să meargă la galerie şi să pupe steagul roş-albaştrilor la final. (Vezi detalii)

Sesizând gestul portarului în vârstă de 30 ultraşii stelişti l-au luat pe acesta la ochi şi au început să vocifereze la adresa sa. Însă suporterii din Peluza Roş-albastră au şi decis să aibă o întâlnire cu portarul lui Nicolae Dică pentru a discuta cu cărţile pe faţă. Iar discuţiile respective au avut loc în urmă cu câteva zile de derby-ul cu Craiova.

ADVERTISEMENT

Fanii şi Meme au discutat cu Bălgrădean!

Iniţial Meme Stoica a vorbit cu suporterii şi le-a explicat acestora că Bălgrădean este un fotbalist profesionist şi că îşi face fără nicio discuţie treaba pentru echipa la care joacă. Însă directorul sportiv al roş-albaştrilor le-a spus ultraşilor că “Pufi” nu trebuie condamnat pentru faptul că nu îşi reneagă trecutul dinamovist, deoarece aşa este el ca om şi trebuie înţeles.

Ultraşii din Peluza Roş-albastră au mers la cantonamentul de la Berceni al echipei şi au discutat direct cu Bălgrădean. Nu s-a l[sat cu voci ridicate, dar i-au transmis acestuia că pe ei îi interesează doar ca el să îşi facă treaba sută la sută pentru culorile echipei lui Gigi Becali. Astfel conflictul respectiv a fost momentan stins, iar suporterii aşteaptă acum de la “Pufi” evoluţii din ce în ce mai bune, deoarece acesta este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Liga 1 Betano.

ADVERTISEMENT

1 selecţie are Bălgrădean la echipa naţională a României

10.000 de euro pe lună este salariul lui Bălgrădean