Suporterii s-au dus peste Bălgrădean în cantonament!

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
09/04/2018, 18:37
Suporterii s-au dus peste Bălgrădean în cantonament!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gigi Becali nu a mai avut răbdare cu Andrei Vlad şi a decis de urgenţă transferul lui Cristi Bălgrădean la FCSB. Însă fostul portar al lui Dinamo nu şi-a uitat trecutul din Ştefan cel Mare şi a intrat în colimatorul ultraşilor stelişti după partida cu Viitorul, scor 2-1, atunci când nu a dorit să meargă la galerie şi să pupe steagul roş-albaştrilor la final. (Vezi detalii)

Sesizând gestul portarului în vârstă de 30 ultraşii stelişti l-au luat pe acesta la ochi şi au început să vocifereze la adresa sa. Însă suporterii din Peluza Roş-albastră au şi decis să aibă o întâlnire cu portarul lui Nicolae Dică pentru a discuta cu cărţile pe faţă. Iar discuţiile respective au avut loc în urmă cu câteva zile de derby-ul cu Craiova.

Fanii şi Meme au discutat cu Bălgrădean!

Iniţial Meme Stoica a vorbit cu suporterii şi le-a explicat acestora că Bălgrădean este un fotbalist profesionist şi că îşi face fără nicio discuţie treaba pentru echipa la care joacă. Însă directorul sportiv al roş-albaştrilor le-a spus ultraşilor că “Pufi” nu trebuie condamnat pentru faptul că nu îşi reneagă trecutul dinamovist, deoarece aşa este el ca om şi trebuie înţeles.

Ultraşii din Peluza Roş-albastră au mers la cantonamentul de la Berceni al echipei şi au discutat direct cu Bălgrădean. Nu s-a l[sat cu voci ridicate, dar i-au transmis acestuia că pe ei îi interesează doar ca el să îşi facă treaba sută la sută pentru culorile echipei lui Gigi Becali. Astfel conflictul respectiv a fost momentan stins, iar suporterii aşteaptă acum de la “Pufi” evoluţii din ce în ce mai bune, deoarece acesta este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Liga 1 Betano.

1 selecţie are Bălgrădean la echipa naţională a României

10.000 de euro pe lună este salariul lui Bălgrădean

Închide ×