Fotbal intern

FCSB, detalii despre cantonamentul din vară. “Roș-albaștrii” vor juca trei meciuri amicale în Brașov

09.06.2019 | 16:51
FCSB detalii despre cantonamentul din vara Rosalbastrii vor juca trei meciuri amicale in Brasov
ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu Bogdan Andone pentru postul de antrenor principal al vicecampioanei României, FCSB a oferit noi detalii despre cantonamentul pe care roș-albaștrii îl vor susține în această vară, în Brașov.

FCSB, detalii despre cantonamentul din vară

Jucătorii vicecampioanei României vor efectua marți, 11 iunie, începând cu ora 08.00, vizita medicală la Centrul Național de Medicină Sportivă, iar miercuri dimineață este programată reunirea lotului la baza sportivă a FCSB-ului din comuna Berceni, acolo unde roș-albaștrii se vor pregăti, sub comanda lui Bogdan Andone, până la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

FCSB va pleca la Brașov pe 17 iunie, acolo unde elevii lui Bogdan Andone se vor pregăti până pe 29 iunie. Delegația vicecampioanei României va fi cazată la Lux Divina Centru de Evenimente, iar antrenamentele vor avea loc pe terenurile Forex și Metrom, din localitate.

Jucătorii FCSB-ului în cantonamentul din Brașov
Jucătorii FCSB-ului în cantonamentul din Brașov

Trei meciuri amicale pentru FCSB în stagiul de pregătire din Brașov

Mai mult, Bogdan Andone a decis ca fotbaliștii FCSB-ului să joace și trei meciuri de verificare în stagiul de pregătire din Brașov, în compania echipelor Celta Brașov/CS Colțea 1920, SR Brașov și FC Viitorul Constanța. Asta nu e tot! Oficialii vicecampioanei României le-au pregătit și o surpriză suporterilor roș-albaștrii. Aceștia vor putea urmări meciurile amicale pe canalul de YouTube FCSB TV.

ADVERTISEMENT

Iată programul meciurilor amicale pe care FCSB le va juca în Brașov:

  • 22 iunie – FCSB – CS Colțea 1920 Brașov, ora 17.30
  • 25 iunie – AS SR Brașov – FCSB , oră neconfirmată, pe stadionul Silviu Ploeșteanu
  • 28 iunie – FCSB – FC Viitorul, ora 11.00