Fotbal intern

EXCLUSIV. Cum au aflat steliştii coregrafia PCH. Cine a “turnat”!

FCSB - Dinamo 1-0. Cum au aflat steliştii coregrafia câinilor! Duminică seară, pe Naţional Arena, a avut loc derby-ul campionatului din Liga 1 Betano. Însă de această dată a avut loc un...
26.09.2017 | 00:08
EXCLUSIV Cum au aflat stelistii coregrafia PCH Cine a turnat

FCSB – Dinamo 1-0. Cum au aflat steliştii coregrafia câinilor! Duminică seară, pe Naţional Arena, a avut loc derby-ul campionatului din Liga 1 Betano. Însă de această dată a avut loc un adevărat derby şi în tribune, iar PCH Dinamo a avut o replică pe măsură din partea rivalilor din noua galerie a celor de la FCSB, Peluza Roş-albaştră. Ultraşii stelişti au punctat încă din minutul cinci al meciului, atunci când au arătat direct un răspuns la coregrafia fanilor din Ştefan cel Mare după ce Avram Iancu fusese afişat printr-un banner uriaş.

Fanii din Peluza Roş-albastră au afişat un banner cu trimitere directă la antrenorul celor de la Dinamo,   “Voi ca Avram Iancu? Mai bine priviţi spre bancă”, aluzie la faptul că pe banca dinamoviştilor este Vasile Miriuţă, care a evoluat pentru naţionala Ungariei. Însă FANATIK.RO a aflat de unde ultraşii din Peluza Roş-albastră au ştiut ce coregrafie vor avea rivalii din PCH la meciul de pe Naţional Arena, iar totul a fost planificat ca la carte.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB – Dinamo 1-0.  Ştiau coregrafia încă de vineri!

FANATIK.RO a aflat că ultraşii din Peluza Roş-albastră au aflat de coregrafia celor din PCH în cursul zilei de vineri de la personaje care ştiau unde bannerul cu Avram Iancu fusese depozitat. Astfel, aceştia au ţinut totul secret până duminică, în jurul orei 17:00, atunci când banerul răspuns fuse scris. Ulterior steliştii l-au contactat pe reprezentatul FCSB şi l-au spus acestuia să îi prezinte mesajul observatorul de joc pentru a cere acordul de a intra cu el pe stadion. (Vezi imaginile în galeria Foto)

Ulterior, după meci ultraşii din PCH s-au răzbunat pe stelişti, atunci când la Piaţa Iancului foarte mulţi dinamovişti au intrat în metroul care pşecase de la Piaţa Muncii şi în care urcase şi fani din Peluza Roş-albastă. În vagoanele respective, pe lângă aceştia,  au fost surprinşi şi cetăţeni care nu aveau nicio treabă cu partida de pe Naţional Arena, iar incidentele s-au produs între cele două tabere până la staţia de metrou Gara de Nord.

In galerie FOTO bannerul steliştilor