Fotbal intern

FCSB-DINAMO. Veste bună pentru “câini”. Dică poate pierde 5 jucători

Steaua va juca pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, contra formaţiei CFR Cluj, iar Nicolae Dică poate întâmpina mari probleme la finalul...
21.09.2017 | 09:53
FCSBDINAMO Veste buna pentru caini Dica poate pierde 5 jucatori

Steaua va juca pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, în etapa a 11-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, contra formaţiei CFR Cluj, iar Nicolae Dică poate întâmpina mari probleme la finalul meciului din Gruia. Vicecampioana României se va “duela” cu FC Dinamo Bucureşti în etapa a 12-a, în primul derby din acest sezon competiţional, iar cinci jucători sunt în pericol să rateze acest meci foarte important pentru fotbalul românesc.

Nicolae Dică, antrenorul formaţiei Steaua Bucureşti, ar putea să rămână fără cinci dintre cei mai importanţi fotbalişti înaintea derby-ului cu FC Dinamo Bucureşti, din etapa a 12-a din Liga 1 Betano. Mihai Pintilii, Harlem Gnohere, Dennis Man, Ionuţ Larie şi Ovidiu Popescu se află la un cartonaş galben de suspendare şi, dacă vor fi avertizaţi în meciul cu CFR Cluj, nu vor putea evolua în derby-ul de pe Arena Naţională.

FCSB – DINAMO. Nicolae Dică: “Nu avem ce să facem!”

Deşi cei cinci jucători sunt în pericol de suspendare dacă vor încasa cartonaş galben în timpul meciului cu CFR Cluj, Nicolae Dică, antrenoul Stelei, nu se îngrijorează şi susţin că va găsi soluţii pentru a-i înlocui. În conferinţa de presă susţinută înaintea duelului din Gruia, care va avea loc azi, ora 21:00, Nicolae Dică a vorbit despre situaţia în care se află cei cinci jucători.

”Ştiu acest lucru, dar nu avem ce să facem. Avem un lot de 28 de jucători valoroşi. Dacă dintre cei cinci jucători pasibili de suspendare vor fi unii care vor primi al patrulea cartonaş galben, atunci  vom găsi soluţii. Avem de unde”, a spus Nicolae Dică înaintea meciului cu CFR Cluj.

FCSB – Dinamo Bucureşti, din etapa a 12-a din Liga 1 Betano, va avea loc duminică, 24 septembrie, ora 20:30, pe Arena Naţională şi va fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.