Fotbal intern

FCSB – FC Voluntari se joacă într-un anonimat total! Becali contrazis de numărul de tichete care s-au vândut până acum

27.10.2018 | 10:16
FCSB  FC Voluntari se joaca intrun anonimat total Becali contrazis de numarul de tichete care sau vandut pana acum

FCSB – FC Voluntari se joacă într-un anonimat total pe Arena Națională! Echipa lui Nicolae Dică se întoarce după trei jocuri disputate chiar pe terenul adversarei din runda a 13-a, pe cel mai mare stadion al țării. Calculele lui Gigi Becali au fost date însă peste cap. Deși, inițial, latifundiarul din Pipera își freca mâinile de fericire și anunța vânzări masive de bilete, lucrurile n-au stat chiar așa la punctele de unde suporterii își pot achiziționa tichetele.

“O să vedeți că o să fie cinci-șase mii de spectatori. Ce-am pierdut noi? Am pierdut fani că am jucat la Voluntari, acum o să vină din nou lumea la meci”, declara în urmă cu doar câteva zile Gigi Becali, entuziasmat de ideea că echipa lui revine pe Arena Națională. Cu doar câteva ore înainte să înceapă jocul erau vândute însă puțin peste 1000 de bilete pentru confruntarea cu ilfovenii de la FC Voluntari. 

FCSB - FC Voluntari se joacă într-un anonimat total! FCSB pe Arena Națională
FCSB a acumulat 21 de puncte în clasamentul Ligii 1 Betano până în acest moment

FCSB – FC Voluntari se joacă într-un anonimat total!

De remarcat că cel mai ieftin bilet costă 15 lei la peluze, 35 și 60 la tribuna a II-a și între 50 și 100 la tribuna 1. La ultimele trei meciuri disputate de FCSB la Voluntari media spectatorilor a fost tot în jurul a o mie de spectatori. Trupa lui Nicolae Dică a căzut pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano după victoria Universității Craiova împotriva Astrei Giurgiu, scor 3-0. Roș albaștrii au acumulat până în acest moment 21 de puncte și sunt la două lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

Șase victorii, trei rezultate de egalitate și trei înfrângeri au înregistrat elevii lui Nicolae Dică. FCSB are însă probleme mari. Ultimele două jocuri au adus tot atâtea meciuri pierdute. Mai întâi echipa patronată de Gigi Becali a pierdut împotriva Chiajnei, într-o partidă considerată pe propriul teren, după care au cedat în deplasare, la Universitatea Craiova.

  • 25 de goluri au marcat elevii lui Nicolae Dică în această stagiune