Fotbal international

FCSB – Mlada Boleslav 0-0 în Europa League. VIDEO cu rezumatul. Încă o prestaţie ştearsă pentru vicecampioană! Totul se decide la returul din Cehia

08.08.2019 | 23:28
FCSB  Mlada Boleslav 00 in Europa League VIDEO cu rezumatul Inca o prestatie stearsa pentru vicecampioana Totul se decide la returul din Cehia
FCSB - Mlada Boleslav se joacă în turul 3 preliminar al Europa League (sursă foto: sportpictures.eu)

FCSB – Mlada Boleslav 0-0 s-a jucat în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League. Ionuţ Panţîru a ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 83, când mingea şutată de fundaşul adus de la Poli Iaşi a lovit bara transversală. Meciul retur se va juca joi, 15 august, de la ora 20:00. VEZI AICI TOATE FAZELE MECIULUI.


FCSB începe cu doi jucători care vor evolua pe alte posturi decât cele obişnuite, în deja obişnuitul “carusel” al permutătilor din acest debut de sezon la formaţia roş-albastră: Lucian Filip va juca fundaş central, iar Iulian Cristea trece în linia de mijloc.

FCSB – Mlada Boleslav 0-0 din Europa League se joaca azi, 8 august 2019 21:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

FCSB – Mlada Boleslav  0-0

FCSB FCSB
8 august 2019 21:30
0-0
Mlada Boleslav Mlada Boleslav

Comentariul LIVE FCSB – Mlada Boleslav 0 -0

  • 23:25:41
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 4 minute
  • 22:35:37
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 22:19:27
    Sfârşitul reprizei
  • 44:59
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute

Urmarește Live Score meciul FCSB – Mlada Boleslav, din Europa League. Meciul are loc pe 8 august 2019 21:30. Toate informațiile despre FCSB – Mlada Boleslav sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

FCSB – Mlada Boleslav, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre FCSB și Mlada Boleslav și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav se dispută pe stadionul Stadionul Marin Anastasovici, cu o capacitate de 
8500.

Meciul FCSB – Mlada Boleslav are loc joi, 8 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei manşe a turului 3 preliminar în Europa League. Partida vine într-un moment de înaltă tensiune la echipa bucureşteană. Antrenorul Bogdan Andone a fost sfătuit să îşi dea demisia după eşecul de acasă din turul precedent, cu armenii de la Alashkert, managerul Mihai Stoica a decis să plece, iar de pregătire se ocupă secundul Vergil Andronache.

FCSB – Mlada Boleslav Live Stream Online PRO TV

Partida FCSB – Mlada Boleslav se joacă joi, 8 august, de la ora 21:30 şi reprezintă prima manşă din turul 3 preliminar din Europa League. Jocul este arbitrat de elveţianul Adrien Jaccottet, 36 ani şi este transmis în exclusivitate de postul care a cumpărat pe mai multe sezoane meciurile FCSB în Europa, adică PRO TV. Puteţi urmări confruntarea care va avea loc la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

FCSB ar fi, în mod normal, echipa favorită, dar la serioasele probleme de atmosferă existente se adaugă o listă impresionantă de jucători out din cauza accidentărilor. Nu vor fi prezenţi Gnohere, Momcilovic, Man, Nedelcu, Roman, Pintilii şi Hora, iar noul sosit la schimb cu Mihai Bălaşa, portughezul Thiago Ferreira, de la Craiova, nu are drept de joc. Şi, totuşi, casele de pariuri acord cotă 1,66 pentru FCSB.