Fotbal intern

FCSB, ofertă de transfer pentru portarul de la România U16. “L-au sunat!” Răspuns pentru vicecampioni

11.02.2019 | 17:54
FCSB oferta de transfer pentru portarul de la Romania U16 Lau sunat Raspuns pentru vicecampioni
ADVERTISEMENT

FCSB i-a făcut o ofertă de transfer portarului echipei naționale a României U16, cel care a înscris un gol de la 85 de metri în partida jucată în compania reprezentativei similare a Ciprului.

“Cineva de acolo l-a sunat pe fiul meu”, a spus Gabriel Borbei, tatăl portarului Alexandru Borbei, pentru Prosport. Deși vicecampioana României l-a ofertat pe internaționalul român U16, acesta nu vrea să joace în țară.

ADVERTISEMENT

FCSB, ofertă de transfer pentru portarul de la România U16. De ce nu a acceptat

“Nu vrea să joace pentru nicio echipă din țară. Vrea să rămână unde este acum, iar probabil că apoi va merge undeva în străinătate. La ASU Poli face parte din lotul echipei mari, fiind reveră la multe dintre meciuri, dar încă nu a debutat în liga a doua.”, a spus Gabriel Borbei, conform sursei citate mai sus. Alex Borbei a dat probe și la Sampdoria. “A zis că vrea să mai vadă cum este și la alte cluburi din afară și nu a vrut să rămână acolo. Noi nu l-am forțat, face cum vrea el. Impresarul Cătălin Sărmășan este cel care l-a dus la Sampdoria. Noi, ca și părinți, îl sprijinim în tot ceea ce vrea să facă.”

Alexandru Borbei la meciul echipei naționale a României U16 cu Cipru U16
Alexandru Borbei la meciul echipei naționale a României U16 cu Cipru U16

Alexandru Borbei a vorbit și el despre meciul în care portarul lui ASU Politehnica Timișoara a reușit să înscrie în poarta ciprioților cu o degajare lungă, din apropierea liniei careului său mare, adică de la aproximativ 84 de metri. “M-am simţit foarte bine la primul meci la U16. N-am avut emoţii. Sincer, prima dată nu mi-a venit să cred că am reuşit să marchez. Am fost foarte bucuros după ce mi-am dat seama ce am reuşit să fac. Am reuşit astfel de execuţii la antrenament, dar niciodată într-un meci. În primă fază, nici colegilor nu le-a venit să creadă că am marcat. Nici selecţionerului. Mai apoi m-au felicitat cu toţii”,  a spus portarul Alexandru Borbei.

ADVERTISEMENT