Fotbal intern

Stoican: ”Mă bucur că jucăm fotbal. Ai mei sunt storşi ca o lămâie, mai au coaja aceea!”

Constantin Budescu a adus victoria FCSB în faţa Poli Iaşi printr-o lovitură liberă.
01.04.2018 | 23:11
Stoican Ma bucur ca jucam fotbal Ai mei sunt storsi ca o lamaie mai au coaja aceea
ADVERTISEMENT

FCSB a trecut pe prima poziţie în Liga 1 Betano, după victoria pe care a reuşit-o în faţa lui Poli Iaşi, scor 1-0, prin reuşita lui Constantin Budescu din minutul 71, din lovitură liberă. A fost un meci cu multe ocazii de ambele părţi, cu multe cartonaşe galbene, dar şi unul roşu. Cionac a încasat al doilea cartonaş galben după ce a aplaudat ironic o decizie a arbitrului Adrian Comănescu. 

Flavius Stoican a fost protagonistul unui incident cel puţin ciudat. Centralul i-a arătat tribunele de mai multe ori, însă până la urmă tehnicianul a rămas pe banca lui Poli. 

ADVERTISEMENT

Stoican, despre momentul tensionat. ”Nu am vrut să scot echipa de pe teren”

”Sunt bucuros pentru că jucătorii mei au ajuns la un nivel la care nici ei nu credeau la început. Jucăm fotbal. Astăzi am jucat în inferioritate şi le-am pus probleme. Nu suntem mai prejos decât ceilalţi din play off. Am avut ocazii de a marca, situaţii când i-am dominat. A fost un joc echilibrat, până am rămas în 10. Şi atunci am arătat că avem forţa să revenim. De la marginea terenului eu nu am văzut faultul. Nu vreau să rămână declaraţia mea că mă iau de arbitraj. Sunt supărat că am pierdut. A fost o eliminare care ne-a costat. Trebuie să fii atent, ca jucător. Când i-am chemat la marginea terenului pe jucători, am vrut să scot în evidenţă că şi dacă am rămas în 10, trebuie să jucăm. Nu am vrut să scot echipa de pe teren. Am muncit să intrăm în play off. Jucătorii sunt storşi mental, ca o lămâie, dar trebuie să mergem mai departe”, a declarat Stoican.