Fotbal intern

FCSB s-a despărţit de Antonio Jakolis! Anunţul oficial al clubului

01.02.2019 | 13:51
Antonio Jakolis joacă pentru a doua oară în campionatul din Cipru

Pe lângă cele trei sosiri la echipă, Florentin Matei, Adrian Stoian și Ioan Hora, FCSB s-a și despărțit în această iarnă de câțiva jucători. Antonio Jakolis este unul dintre ei. Fundașul croat venit în 2016 nu a reușit să impresioneze și ajunsese mai degrabă rezervă. Jakolis, fost internațional de tineret s-a transferat la APOEL FC din Cipru și se va alătura lotului liderului chiar din această seară.

”O să facem echipa numai de români. Deja îi avem doar pe Planic și Momcilovic care pot să fie titulari. Nu poate să fie titular și Momcilovic și Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleacă și el. Dacă nu, vedem cum facem, dăm la cineva bani să-l ia”, declara Gigi Becali în urmă cu doar câteva zile despre jucătorul croat.

FCSB s-a despărţit de Antonio Jakolis! Antonio Jakolis in meciul amical de fotbal dintre FCSB si Progresul Spartac Bucuresti, desfasurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni, sambata 17 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mesajul postat de FCSB pe o rețea de socializare

FCSB s-a despărţit de Antonio Jakolis!

De remarcat că Jakolis nu este la prima experiență în Cipru. Fundașul a evoluat și la Apollon Limassol după  ce a fost împrumutat de FCSB în sezonul 2017 – 2018. Noua formație a croatului este prima în clasament – după 18 jocuri, elevii italianului Paolo Tramnezzani au acumulat 42 de puncte, cu două mai mult decît principalele urmăritoare, Apollon Limassol și AEL Limassol.

Antonio Jakolis a ajuns în fotbalul românesc în 2014 când a semnat cu CFR Cluj. Croatul a și câștigat un titlu în Liga 1 Betano în sezonul 2015 – 2016 după care a semnat cu echipa lui Gigi Becali. 27 de partide a prins Jakolis în tricoul roș albaștrilor pentru care a și reușit să marcheze o singură dată. Transferul lui Jakolis a fost anunțat și de declarațiile oferite de agentul jucătorului în ultima perioadă. Dragoș Boboc a precizat că se căuta de zor o soluție prin care Jakolis să plece de la echipă. “Vom vedea în această perioadă ce-i putem găsi. El e nemuţumit pentru că nu i s-au acordat şanse. Oferte sunt, discuţii sunt” , spunea Dragoș Boboc.

  • 10 goluri a marcat Antonio Jakolis în Liga 1 Betano pentru CFR Cluj și FCSB
Tags: