Fotbal international

VIDEO. FCSB-Sporting 1-5! De la SPERANŢĂ, la UMILINŢĂ! Vezi toate GOLURILE din măcelul de pe Arena Naţională

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după 1-5 pe Arena Naţională cu Sporting Lisabona, deşi în tur roş-albaştrii făcuseră 0-0 în Portugalia, iar până la golul de 1-2,...
23.08.2017 | 23:59
VIDEO FCSBSporting 15 De la SPERANTA la UMILINTA Vezi toate GOLURILE din macelul de pe Arena Nationala

FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după 1-5 pe Arena Naţională cu Sporting Lisabona, deşi în tur roş-albaştrii făcuseră 0-0 în Portugalia, iar până la golul de 1-2, Steaua a sperat la calificare! Acum, Steaua merge în Liga Europa, în faza grupelor. Vezi aici adversarii şi când are loc tragerea la sorţi

VIDEO cu golurile – sursa www.sport.ro

MIN. 13 – 0-1 GOL DOUMBIA. După o aruncare de la margine, balonul ajunge la Acuna, care deviază cu capul, iar Doumbia devansează intervenţia lui Niţă cu un şut sub transversală

MIN: 20 – 1-1 GOL JUNIOR MORAIS (VIDEO). Acţiune de senzaţie Alibec, şut de la 16 metri, portarul respinge în faţă până la Junior Morais, care înscrie în poarta goală.

MIN: 60 – 1-2 GOL ACUNA. Niţă iese hazardat şi Acuna profită

MIN: 64 – 1-3 GOL MARTINS. Şi visul frumos s-a terminat

MIN: 75 – 1-4 GOL DOST

MIN: 88 – 1-5 GOL BATTAGLIA

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

FCSB – SPORTING LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE Ora 16:30 / Gigi Becali a dezvăluit echipa de start a FCSB cu Sporting, confirmând informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, că Budescu este titular! “Asta e echipa, Tănase nu joacă!” De partea cealaltă, golgheterul Dost e rezervă

fcsb sporting

FCSB – SPORTING LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE Ora 16:30 / Antrenorul FCSB este decis în mare parte asupra echipei cu care va ataca pe Sporting în meciul pentru grupele Ligii Campionilor.

Constantin Budescu va fi titular pe Arena Naţională, urmând să evolueze în spatele lui Denis Alibec.

Niţă – Enache, Larie, Momcilovic, Junior Morais – Ov. Popescu, Filip – Teixeira, Budescu, Golofca – Alibec.

Râmăne de văzut dacă Filip va fi titular la închidere, alături de Ovidiu Popescu. În acest caz, linia de mijloc ar fi compusă din Teixeira, Budescu şi Tănase. Dacă portughezul va fi coborât alături de Popescu, atunci pe stânga ar juca Golofca, la mijloc Budescu şi în dreapta Florin Tănase.

FCSB – SPORTING LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE / Nicolae Dică a vorbit în conferinţa dinaintea meciului cu Sporting despre situaţia lui Budescu, dar şi a lui Lucian Filip. Pe Budescu l-am folosit mai puţin în ultimul meci din campionat, am discutat cu el şi i-am zis că o să-l bag 30 de minute, iar ieri am discutat cu el din nou şi mi-a zis că este mai bine. Nu ştiu dacă o să joace de la început. O să vedem. M-a mulţumit jocul lui Filip. L-am schimbat pentru că mi s-a părut că se sufoca, dar am fost mulţumit de jocul lui. Eu sper să fie pregătit din punct de vedere fizic sau mental. O să vedeţi dacă va juca sau nu. El vine după o perioadă în care a fost accidentat, o perioadă în care nu a jucat“, a declarat tehnicianul FCSB.

FCSB – SPORTING LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. UPDATE / Gigi Becali a declarat că abia a aşteptat să-l vadă pe Constantin Budescu înapoi pe teren, patronul FCSB precizând că îl vede titular în returul cu Sporting Lisabona de miercuri, de la ora 21:45, însă antrenorul echipei va fi cel care va decide după antrenamentele de dinaintea meciului. În cazul în care Budescu nu va juca din primul minut, Nicolae Dică va apela la Golofca.

“Va stabili Dică după antrenamente. Sunt lucruri de care se ocupă el şi altele la care mă impun şi eu. Eu îl văd titular pe Budescu, abia aşteptam să reintre. E recomandat pentru meciurile astea tari. Cu o sclipire de-a lui ne rezolvă meciul. Mi-a spus că în locul lui Pintilii va juca Filip. Am rămas uimit cât de bine a jucat cu Juventus. Parcă era de o viaţă acolo”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

……………………………………………..

FCSB – SPORTING LIVE STREAM CHAMPIONS LEAGUE. Constantin Budescu s-a declarat dezamăgit de felul în care a jucat echipa sa în partida cu Juventus şi afirmă că FCSB nu merita să câştige. Budescu a vorbit şi despre starea sa de sănătate, explicând că nu este la sută la sută din punct de vedere fizic şi că nu crede că poate fi titular la partida cu Sporting Lisabona.

“A fost un final urât, nu meritam această victorie. Noi n-am făcut un joc prea bun, Niţă e un portar excelent, ne-a salvat în această seară. Sperăm să ne revenim. La mine e ok, m-am simţit bine. Nu sunt pregătit sută la sută din punct de vedere fizic. O să mă pregătesc şi o să vedem cât de mult pot să joc”, a spus Budescu.

Budescu Juventus – FCSB 1-2. “Sper să ne calificăm!”

Denis Man a marcat golul victoriei în partida cu Juventus, iar tânărul fotbalist a devenit cu această ocazie omul golurilor decisive pentru FCSB. Jucătorul venit de la UTA era bucuros la finalul partidei şi a afirmat că speră să primească mai multe şanse de la Nicolae Dică pentru a putea să-şi ajute şi mai mult echipa. Man crede că FCSB se va califica în faţa lui Sporting.

“Mă bucur foarte mult că îmi ajut echipa de fiecare dată când îmi dă antrenorul o şansă. Am reuşit să marchez, sper să o fac şi în continuare. Sper să ne calificăm cu Sporting, avem o şansă importantă”, a spus Denis Man.