Fotbal intern

Vestiarul FCSB-ului stă pe un butoi de pulbere. Nervi întinşi la maximum

Vestiarul condus de Nicolae Dică stă pe un butoi de pulbere.
05.12.2017 | 09:12
Vestiarul FCSBului sta pe un butoi de pulbere Nervi intinsi la maximum
ADVERTISEMENT

Deşi FCSB a reuşit să se impună în faţa formaţiei Juventus Bucureşti, scor 4-0, în runda a 20-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018 – vezi detalii, “roş-albaştrii” au rămas la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are 46 de puncte. Astfel, situaţia din vestiarul vicecampioanei României este destul de tensionată, iar mai multe momente surprinse din timpul partidelor FCSB-ului stau drept dovadă.

Atmosfera din cadrul vestiarului este extrem de apăsătoare, lucru demonstrat de câteva incidente care au avut loc în timpul meciului FCSB – Juventus Bucureşti, în care jucătorii vicecampioanei României şi-au adresat cuvinte jignitoare. În minutul 61, Florin Niţă a ieşit în acelaşi timp cu Bălaşa pentru a prinde un balon, iar goalkeeper-ul “roş-albaştrilor” l-a lovit cu genunchiul în spate pe fundaşul central. După ce s-au busculat, Niţă s-a ridicat extrem de nervos şi i-a adresat cuvinte dure coleguui său. “Am zis eu… Ridică-te, du-te-n p… mea!”. Cel care a intervenit pentru a-l linişti pe portarul FCSB-ului a fost Junior Morais.

ADVERTISEMENT

Alţi doi jucători de la FCSB s-au luat la ceartă

La numai un minut după incidentul care a avut loc între Florin Niţă şi Mihai Bălaşa, a urmat o dispută între Constantin Budescu şi Florin Tănase. Mijlocaşul transferat de la Astra Giurgiu a reuşit o centrare excepţională, dar căpitanul FCSB-ului a ratat, a trimis cu capul peste poartă, moment în care Budescu a reacţionat nervos. Mai mult, fotbalistului în vârstă de 28 de ani i s-a putut citi pe faţă aceeaşi înjurătură adresată şi de Florin Niţă.

Nu numai în timpul meciului FCSB – Juventus au avut loc dispute între stelişti. La partida jucată de FCSB pe terenul celor de la Viktoria Plzen, din grupa G a Europa League, Denis Alibec, nemulţumit de faptul că Nicolae Dică l-a indicat pe Bălaşa să execute o lovitură liberă, a reacţionat la adresa tehnicianului. Atacantul s-a întors spre banca de rezerve şi a aruncat o înjurătură către fostul jucător al “roş-albaştrilor”: “Du-te, mă, în p… mea!”

ADVERTISEMENT

“Pe finalul primei reprize, steliştii erau nervoşi, se certau între ei. Erau foarte tensionaţi, era al 3-lea meci la rând fără gol marcat pentru ei în campionat. Fanii nu au răbdare cu ei şi începuseră să-i apostrofeze şi să le strige: “Noi ce jucăm?” – Valentin Bărbulescu

FCSB – Juventus, scor 4-0, în etapa a 20-a din Liga 1 Betano