Fotbal intern

Se iau primele decizii după măcel. “Gata! Vom tăia în carne vie!”

Ionuţ Popa a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu a mai trăit de mult timp o aşa umilinţă după ce FCSB a surclasat ACS Poli Timişoara cu scorul de 7-0 pe Naţional Arena. Vezi detalii. La nici...
24.10.2017 | 00:00
Se iau primele decizii dupa macel Gata Vom taia in carne vie
ADVERTISEMENT

Ionuţ Popa a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu a mai trăit de mult timp o aşa umilinţă după ce FCSB a surclasat ACS Poli Timişoara cu scorul de 7-0 pe Naţional Arena. Vezi detalii. La nici 24 de ore de la umilinţa suferită în faţa roş-albaştrilor, antrenorul bănăţenilor a a acceptat să ne vorbească despre viitorul său pe banca Timişoarei, dar şi despre deciziile care se vor lua împotriva jucătorilor pentru ca lucruriule să revină la normal.

Eu am fost şi sunt acelaşi Ionuţ Popa. Dacă acum trei-patru etape se vorbea despre mine că antrenez revelaţia campionatului, acum am auzit că mulţi antrenori fără serviciu se tot autopropun pe la conducătorii echipei să vină în locul meu. Însă îi asigur eu că nu mor caii când vor câinii. O să o scot eu la final şi după acest dezastru, dar trebuie să tăiem în carne vie”, şi-a început discursul Ionuţ Popa.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

“FCSB – Timişoara 7 – 0 este cea mai mare umilinţă!”

În continuare, Ionuţ Popa a vorbit şi despre decizile luate în urma unor mai multe discuţii purtate în cursul zilei de luni. Vă pot spune că rezultatul partidei FCSB – Timişoara 7-0 este o mare umilinţă din cariera mea, iar pe mine mă doare foarte tare. Însă vă asigur eu că de acum o să îi doară şi mai tare pe  jucători. Până acum am fost mai mămos cu ei. Am zis să fiu băiat bun. Atât eu, dar şi cei din conducere am încercat să nu fim duri cu fotbaliştii, dar acum s-a terminat cu bunătatea. Vom tăia în carne vie conform regulamentului nostru de ordinare interioară.

Nu mai are rost să îi cert pe jucători prin tot felul de discursuri în vestiar. Îi vom arde la bani. Acolo îi doare cel mai tare pe jucători. Nu am văzut pic de atitudine la mulţi dintre ei. Este inadmisibil ca la finalul partidei tricourile de pe ei să nu fie transpirate. Unde aţi venit fraţilor? Noi jucăm fotbal, iar în joc este numele Timişoarei şi al meu ca antrenor. Recunosc că nu am avut la echipă mai bine de 5 titulari, dar cei care au intrat în teren şi-au bătut joc de şansa pe care au primit-o din partea mea. Vom lua multe decizii care trebuie să îi trezească pe jucători. Eu nu ţin de scaun, dar dacă se doreşte continuarea cu mine la echipă, atunci trebuie să luăm nişte măsuri de urgenţă. Gnohere şi Florinel Coman au făcut ce au vrut cu apărarea mea. Jucătorii mei din defensivă au fost de tot râsul.

ADVERTISEMENT

Îmi este mare ruşine şi nu vine să cred că am făcut un asemnea rezultat la nivel de Liga 1. De acum vor juca doar cei care îmi demonstrează că la pasă de această echipă. S+a terminat pe aici şi cu zilele libere”, a spus Popa pentru FANATIK.RO.

Tags: