Fotbal intern

FCSB va juca la Giurgiu în Europa League! EXCLUSIV. Becali a confirmat FANATIK!

27.05.2019 | 14:10
FCSB va juca la Giurgiu in Europa League EXCLUSIV Becali a confirmat FANATIK

Finala Cupei României din acest sezon nu a stabilit doar lista completă a echipelor care vor merge în cupele europene, dar și un alt aspect important, ce o are în prim-plan pe FCSB.


UPDATE, 27 mai, ora 14.11. Gigi Becali a confirmat la Pro-X faptul că FCSB va juca pe “Marin Anastasovici” din Giurgiu partidele din Europa League, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK chiar după ce Astra a pierdut finala Cupei, “Nu mai mergem la Târgu Jiu, de ce să ne cărăm până acolo? Am fi jucat la Târgu Jiu dacă se califica Astra în cupele europene. Dar dacă ei nu s-au calificat, mergem noi la Giurgiu. E teren frumos, gazon bun”, a spus Becali la Pro-X.


FCSB va juca la Giurgiu în Europa League

26 mai, ora 00.18. FCSB nu va mai putea juca pe Arena Națională până în luna septembrie. Concertele programate în această vară pe cel mai mare stadion din România – Ed Sheeran pe 3 iulie, respectiv Metallica pe 14 august – plus schimbarea gazonului programată la final de august – îi împiedică pe roș-albaștri să mai evolueze la București până în toamnă.

Oficialii de la FCSB luau în calcul varianta Tg. Jiu, acolo unde a fost construită o arenă non-nouță de 22 de milioane de euro. Totuși, după ce Astra a ratat calificarea în cupele europene, FANATIK dezvăluie că FCSB va juca meciurile din preliminariile Europa League la Giurgiu, profitând astfel de faptul că echipa locală nu va avea niciun meci programat în timpul săptămânii.

Arena din Giurgiu va fi casa celor de la FCSB in Europa League
Arena din Giurgiu va fi casa celor de la FCSB in Europa League

Rămâne de văzut data exactă când când roș-albaștrii vor reveni pe Arena Națională. Cel mai probabil, acest eveniment se va petrece în perioada 7-15 septembrie, după ce România va juca împotriva Spaniei, în preliminariile EURO 2020.

Mai rău pentru FCSB este că Arena Națională nu va putea fi utilizată nici în primăvara anului 2020, perioadă în care ne vom apropia cu pași repezi de Campionatul European. Astfel, clubul patronat de Gigi Becali va avea un mare handicap în cursa pentru titlul din următorul sezon.