FCSB va redeveni Steaua! Anunţul făcut de Gigi Becali

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/12/2017, 18:47
FCSB va redeveni Steaua! Anunţul făcut de Gigi Becali

Primul care a anunţat că Becali n-a renunţat la ideea de a face pace cu Armata este Anghel Iordănescu: “Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii”, a spus fostul selecţioner la Tribuna Zero (VEZI DETALII AICI).

Becali a oferit ulterior detalii despre cum vor decurge lucrurile: “Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanţă, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va incheia pentru că nu are cum să ţină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiasca la infinit! Şi ştiţi de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment! Păi avem o singură echipa care trăieşte, care aduce bani şi ei vor să o distrugă?! O să se trezească nişte oameni şi or să zică <>.

“O să-i bat oricum!”

Eu nu am nicio problemă că e FCSB, Steaua, e acelaşi lucru! Am câştigat mai mulţi bani în ultimii ani şi din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmpla asemenea măgării în ţara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în ţara noastră acum! Asta e durerea! Eu o să-i bat în instanţă oricum. Şi dacă rămâne aşa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înţeleg minciuna, o simt. Duşmănia e a oamenilor cu funcţii!

Dupa ce văd că şefii de servicii se întâlnesc cu Oprea la el acasă… daca s-a ajuns la aşa ceva, mă refer la Maior, Coldea şi la cel de la Cluj, Dancu…De-aia a ajuns ţara unde a ajuns, pentru că nişte oameni decideau totul. Dar lucrurile se schimbă în bine, nu mai au putere sa faca ce vor ei, să dea puşcărie la oameni cum vor ei”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Închide ×