Fotbal intern

FCSB va redeveni Steaua! Anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali anunţă că FCSB va redeveni Steaua şi explică modul în care vrea ca lucrurile să revină la normal.
05.12.2017 | 18:47
FCSB va redeveni Steaua Anuntul facut de Gigi Becali

Primul care a anunţat că Becali n-a renunţat la ideea de a face pace cu Armata este Anghel Iordănescu: “Vă mărturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus că el crede şi speră că mai devreme sau mai târziu va ajunge la o înţelegere cu Armata. Va recupera tot ce are el de recuperat, siglă, palmares şi tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu să fac o afirmaţie, nu sunt implicat, nu am nicio legătură cu FCSB şi evit să fac mai multe comentarii”, a spus fostul selecţioner la Tribuna Zero (VEZI DETALII AICI).

Becali a oferit ulterior detalii despre cum vor decurge lucrurile: “Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanţă, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va incheia pentru că nu are cum să ţină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiasca la infinit! Şi ştiţi de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment! Păi avem o singură echipa care trăieşte, care aduce bani şi ei vor să o distrugă?! O să se trezească nişte oameni şi or să zică <<gata cu minciunile şi cu măgăriile, că se duce ţara de râpă aşa>>.

“O să-i bat oricum!”

Eu nu am nicio problemă că e FCSB, Steaua, e acelaşi lucru! Am câştigat mai mulţi bani în ultimii ani şi din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmpla asemenea măgării în ţara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în ţara noastră acum! Asta e durerea! Eu o să-i bat în instanţă oricum. Şi dacă rămâne aşa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înţeleg minciuna, o simt. Duşmănia e a oamenilor cu funcţii!

Dupa ce văd că şefii de servicii se întâlnesc cu Oprea la el acasă… daca s-a ajuns la aşa ceva, mă refer la Maior, Coldea şi la cel de la Cluj, Dancu…De-aia a ajuns ţara unde a ajuns, pentru că nişte oameni decideau totul. Dar lucrurile se schimbă în bine, nu mai au putere sa faca ce vor ei, să dea puşcărie la oameni cum vor ei”, a spus Gigi Becali la sport.ro.