Fotbal intern

Hagi, atac la căpitanul FCSB-ului. “Se mai umflă. Devine extraordinar!”

FCSB va primi vizita Viitorului, azi, de la ora 20:00, iar Gică Hagi a trimis săgeţi către un jucător care a trecut prin curtea "Regelui"
17.12.2017 | 07:56
Hagi atac la capitanul FCSBului Se mai umfla Devine extraordinar

Derby-ul zilei va avea loc pe “Arena Naţională”, acolo unde se va juca FCSB – Viitorul, în etapa 22 din Liga 1 Betano, ultima din 2017 pentru cele două formaţii. Gică Hagi va avea ocazia să vadă la treabă mai mulţi jucători care s-au lansat în fotbalul mare la Ovidiu, acolo unde are baza Viitorul.

Gheorghe Hagi nu a ratat ocazia să trimită săgeţi către căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa. Acesta nu a reuşit să-l impresioenze pe Hagi, cel care susţine că “decarul” mai are de lucrat pentru a ajunge la nivelul la care era când evolua pentru campioana României. “Regele” consideră că Florin Tănase este “umflat” pentru că presa scrie foarte mult despre el.

Ce a zis Hagi despre Tănase înainte de FCSB – Viitorul

”Că Tănase e foarte bun, spuneţi voi. Foarte bun o să fie când o să depăşească golurile pe care le-a dat la Viitorul. Când e la Steaua se mai “umflă”, se scrie mai mult despre el, devine extraordinar”, a spus Gheorghe Hagi, antrenorul şi patronul celor de la FC Viitorul Constanţa, înaintea meciului cu FCSB.

Florin Tănase a jucat pentru prima oară la echipa mare a celor de la FC Viitorul Constanţa în 2013, iar în 2016 a fost vândut de Gheorghe Hagi la FCSB. Pentru campioana României a bifat 86 de meciuri, 24 de goluri şi 14 pase de gol. De partea cealaltă, căpitanul “roş-albaştrilor” a jucat pentru echipa patronată de Gigi Becali în 53 de partide, a dat 14 goluri şi a oferit 10 pase decisive 

1.500.000 de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com