Sporturi

Fenomenul astronomic inedit! Când va avea loc “Luna albastră” şi ce semnificaţii are în astrologie

16.05.2019 | 11:16
Cand are loc fenomenul astronomic Luna Albastra in 2019

Pasionații de astrologie trebuie să stea cu ochii pe cer, zilele acestea, pentru a vedea Luna Albastră! Fenomenul astronomic inedit va avea loc pe data de 18 mai, însă luna va fi plină începând din noaptea de 17 mai și va continua să se vadă până pe data de 19 mai 2019!

Când poate fi văzută Luna Albastră în 2019

Această Lună Plină poate fi vizibilă în întreaga lume, la fusul orar specific locului în care ne aflăm. Până în anul 2020, nu va mai exista o altă lună albastră vizibilă, așa că acesta este momentul să stăm cu ochii pe cer.

În timpul lunii pline, vei observa că eşti plin de energie. Profită de acest lucru pentru a scăpa de moleşeală şi fă mişcare sau ieşi în parc. Se spune c dacă vei folosi această energie în beneficiul tău, atunci luna plină va deveni o binecuvântare pentru tine.

Luna Albastra 2019
Luna Albastra are influente puternice asupra psihicului oamenilor

Luna Albastră are influențe puternice asupra psihicului

Luna plină are o influență subtilă și asupra psihicului. Universul este în conexiune cu corpul uman, dar Luna ne influențează psihicul mai mult decât celelalte planete și stele. Frecvențele pe care le emană Luna afectează frecvențele corpului mental.

Expresia de “Lună albastră” a fost folosită, iniţial, potrivit www.timeanddate.com, pentru a defini a treia Lună Plină dintr-un sezon astronomic (care reprezintă trei luni dintr-un an cu patru anotimpuri), cu patru faze de Lună Plină.

Expresia “Lună albastră”, care face referire la Luna Plină, care se produce de două ori în cadrul aceleiaşi luni calendaristice, a apărut într-un articol al astronomului James Hugh Pruett (1886-1955) publicat în revista americană “Sky and Telescope”, în 1946, ca urmare a unui calcul greşit. O corecţie a fost tipărită la scurt timp. Dar greşeala făcută de astronom s-a răspândit în întreaga lume, din cauza definiţiei simple şi foarte uşor de înţeles. În prezent, denumirea de “Lună albastră”, în această situaţie, este considerată ca fiind a doua definiţie a fenomenului (de Lună Plină), şi a continuat să fie folosită în ambele situaţii. Potrivit acestui calcul, în luna octombrie 2020 faza de Lună Plină se va produce de două ori şi vom avea fenomenul de “Luna albastră”.