Sport

Ferencvaros – CSM București 28-34. Victorie mare pentru „tigroaice” în EHF Champions League

11.11.2018 | 16:54
Ferencvaros  CSM Bucuresti 2834 Victorie mare pentru tigroaice in EHF Champions League

CSM București a câștigat cu 34-28 partida jucată în Ungaria cu Ferencvaros, contând pentru etapa a 5-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Este o victorie uriașă pentru „tigroaice” ținând cont că în grupele principale se vor lua în calcul rezultatele cu celelalte echipe din prima fază a grupelor.

Astfel, CSM a câștigat ambele jocuri cu Ferencvaros, formație care are la rândul său șanse mari să ajungă în grupele principale.

Min. 60. 34-28 CSM București! Final de meci

Min. 53. 30-22 CSM București! Bucureștencele fac legea pe teren în aceste momente

Min. 47. 24-18! „Tigroaicele” nu mai au cum să scape această victorie importantă

Min. 41 – 21-16 CSM București! Fetele noastre se dezmeticesc după startul mai puțin bun de repriză

Min. 35. 18-14 CSM! Ferencvaros începe bine partea secundă şi marchează de 4 ori la rând

Start în repriza secundă! 

PAUZĂ: 17-10 CSM Bucureşti! Evoluţie senzaţională a elevelor lui Dukic. Cristina Neagu străluceşte cu 7 goluri marcate 

Min. 26: 15-10 CSM Bucureşti! Româncele reuşesc să menţină ritmul bun şi au 5 goluri avans

Min. 22: 13-9 CSM Bucureşti! Elevele lui Dukic scapă de o dublă eliminare şi conduc la 4 goluri diferenţă

Min. 16: 9-7 CSM! Româncele reuşesc să se desprindă la două goluri 

Min. 11: 5-5! CSM Bucureşti revine de la 1-5 cu două goluri Neagu

Min. 6: 5-2 Ferencvaros! Unguroaicele îşi menţin avantajul obţinut rapid

Min. 2: 3-0 pentru Ferencvaros! Început dificil pentru “tigroaice”

UPDATE, ora 15:30. În câteva momente începe confruntarea dintre Ferencvaros şi CSM Bucureşti din Liga Campionilor. Loturile celor două echipe: 

Meciul Ferencvaros Budapesta – CSM București se joacă duminică, 11 noiembrie, de la ora 15:30 în cadrul rundei a cincea din grupa D a Champions League. Este un meci extrem de important pentru campioana României, care dacă va pierde își va complica serios situația, chiar dacă mai departe, în a doua fază a grupelor, vor merge trei formații. Jocul va putea fi vizionat în direct pe programele Digi Sport sau Telekom Sport, începând cu ora 15:30. Cine nu poate vedea meciul pe micul ecran poate accesa FANATIK.RO în format Live VIDEO.


După patru meciuri situația în grupa D a Champions League nu este una tocmai favorabilă bucureștencelor. Acestea au două victorii și două eșcuri și ocupă locul 2, cu patru puncte. Lider este Ferencvaros, care după debutul cu înfrângere de la București a înlănțuit trei succese consecutiv, iar un al patrulea ar face din unguroaice câștigătoarele grupei. La București a fost 36-31 pentru campioana României.

Ferencvaros – CSM București Live Stream pe Digi Sport și Telekom

Meciul Ferencvaros Budapesta – CSM București are loc duminică, 11 noiembrie, cu începere de la ora 15:30 în capitala Ungariei, în cadrul grupei D a Champions League la handbal feminin. Partida va putea fi vizionată la TV, în direct, fie pe Digi Sport 1, fie pe Telekom Sport 1. O altă modalitate pe care o aveți este să accesați FANATIK.RO, pentru a o urmări în format LIVE VIDEO.

Ferencvaros - CSM București live în Champions League handbal feminin. Fanii așteaptă mult mai mult și de la expermentata Oanea Manea, pivoții marcând foarte puține goluri până acum
Ferencvaros – CSM București live în Champions League handbal feminin. Fanii așteaptă mult mai mult și de la expermentata Oanea Manea

Înaintea acestei deplasări de foc tigroaicele puteau o situație foarte bună, dacă ar fi reușit să repete la București succesul din Norvegia, în fața lui Vipers Kristiansand. Însă campioana României a avut o evoluție de coșmar și a pierdut clar partida. În acest fel, pentru a se mai putea lupta la primul locdin grupa D CSM București trebuie să se impună în Ungaria, o misiune deloc facilă, dar nu imposibilă, dacă ne uităm puțin la constelația de vedete din curtea bucureștencelor. CSM a făcut în vară transferuri răsunătoare, obiectul fiind câștigarea pentru a doua oară a trofeului Champions League, însă, până în prezent jocul este departe de așteptări și rezultatele, inclusiv pe plan intern, oglindesc acest lucru.