Prima reacție a poliției în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița găsită moartă: „Prezintă urme de violență”

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
22/09/2019, 17:18
Prima reacție a poliției în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița găsită moartă: „Prezintă urme de violență”
Prima reacție a poliției după ce ofițerii au găsit-o moartă pe fetița de 11 ani dispărută *foto: ebihoreanul.ro

Fetița de 11 ani care a dispărut vineri după ce a ieșit de la școală din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții a fost găsită pe un camp în apropiere de comună. Din primele informații oferite de reprezentanții poliției, copila avea pe corp urme de violență.

Fetița de 11 ani a fost găsită fără suflare pe un câmp din apropiere de Gura Șuții

Astfel, reprezentanții IPJ Dâmbovița au oferit publicului un comunicat de presă cu privire la situația din Gura Șuții, după ce copila de numai 11 ani a fost găsită într-un câmp cu vegetație deasă, în apropiere de comuna dâmbovițeană Produlești:

„Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Sutii va comunicam faptul ca din pacate fetita a fost gasita decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violenta. In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fi oferite la ora 19.00. la sediul Ipj Dambovita, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful Ipj Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita”, este comunicatul transmis oficial de Poliție.

Prima reacție a poliției după ce ofițerii au găsit-o moartă pe fetița de 11 ani dispărută
Prima reacție a poliției după ce ofițerii au găsit-o moartă pe fetița de 11 ani dispărută *foto: Pro Tv

Cazul fetiței de 11 ani din Gura Șuții a mobilizat numeroși polițiști

Reamintim că fata din localitatea Gura Suții a fost dată dispărută vineri. Asta după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală. Fetița a fost căutată încă din acea zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter, drone dar și sute de polițiști.  Mihaela-Adriana Fieraru avea de parcurs un drum de o jumătate de oră până la locuința sa, dar la mai puțin de 100 de metri de casă a dispărut. Copila era așteptată de mama sa chiar în fața porții casei.  Digi 24 transmite că poliția are un prim suspect. Este vorba despre un cetățean olandez.

Închide ×