Life

Fiica lui Cornel Palade a părăsit România. Unde s-a stabilit Ada

18.08.2020 | 11:46
Fiica lui Cornel Palade a parasit Romania Unde sa stabilit Ada
Fiica lui Cornel Palade a părăsit România
ADVERTISEMENT

Fiica lui Cornel Palade a plecat definitiv din România, pentru a-și urmări visul peste hotare. Pentru că țara noastră nu i-a oferit cine știe ce perspective, tânăra de 31 de ani a ales Anglia în detrimentul plaiului mioritic.

Astfel, pentru un viitor sigur și cu noi șanse de reușită, Ada Palade și-a făcut bagajul, și-a anunțat părinții de intenția sa și a plecat sprijinită de familie în noua sa călătorie.

ADVERTISEMENT

Tânăra a avut câteva apariții televizate, unde a reușit să se facă remarcată pe plan artistic.

Fiica lui Cornel Palade a fugit din România pentru o viață mai bună

Ada Palade a mai locuit la Londra, Anglia, însă acum este decisă să rămână definitiv în Marea Britanie. Fiica lui Cornel Palade este de profesie artistă și a cântat chiar și la cele mai mari show-uri din România, însă nu a reușit să ajungă în Marea Finală. Atât la X Factor România, cât și la Vocea României, Ada Palade a impresionat cu vocea ei, însă jurații nu au promovat-o ca și câștigătoare.

ADVERTISEMENT

„ Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă”, a declarat, la un moment dat, Cornel Palade.

Pentru că muzica nu i-a adus bani suficienți încât să trăiască, Ada Palade s-a reprofilat către cariera de actor. Astfel, la Londra, unde s-a mutat recent, fiica lui Cornel Palade va juca în diferite piese de teatru, căci deja are colaborări pe termen lung.

ADVERTISEMENT

„Eu o să fiu fata lui tata până închide ochii. O să mă cheme tot Palade. Vrem să ducem numele Palade cât mai departe.” , a mărturisit cu mândrie Ada Palade, într-o emisiune televizată.