Life

Fiica lui Donald Trump și-a înfruntat tatăl. Cu cine se iubește Tiffany

09.06.2020 | 20:12
Fiica lui Donald Trump sia infruntat tatal Cu cine se iubeste Tiffany
ADVERTISEMENT

Fiica lui Donald Trump și-a înfruntat tatăl în lupta împotriva rasismului și are o relație de iubire cu un libanez. Tiffany s-a alăturat mișcării BlackLivesMatrrers, grupare din care face parte și iubitul ei.

Tiffany Trump și-a înfruntat tatăl în lupta împotriva rasismului

Tiffany Trump, singurul copil pe care preşedintele Americii îl are cu fosta lui soţie, Marla Maple, s-a alăturat, împreună cu iubitul ei miliardar, mişcării #BlackLivesMatters.

ADVERTISEMENT
Tiffany a absolvit anul acesta Facultatea de Drept din Georgetown şi, până acum, a stat departe de problemele cu care se confruntă America și mai ales tatăl ei. Este un copil de președinte a cărui viață personală nu a făcut subiectul presei de peste ocean, cel puțin până acum.
Dar, odată cu izbucnirea revoltelor și a protestelor din Statele Unite, Tiffany a avut o atitudine la care, cu siguranţă, tatăl ei nu s-ar fi aşteptat. Un tată care, de altfel, este mândru de fiica lui, proaspătă absolventă de drept: “Aveam nevoie de un avocat în familie”, a declarat Donald Trump.

America, sub asediu

Protestele s-au răspândit rapid în toată America, în peste 140 de orașe. Unele manifestații au devenit violente și au dus la jafuri, lucru care a făcut autoritățile din unele state să apeleze la Garda Națională.
Pentru a stopa haosul care s-a creat în urma uciderii lui Geroge Floyd, președintele Donald Trump a spus că mobilizează toate resursele guvernului federal, civile și militare, pentru a opri manifestațiile violente în țară.
De asemenea, a denunțat ceea ce a caracterizat drept „anarhiști de profesie, hoți, criminali, mișcarea <Antifa> și alții”, pentru acțiunile violente.
Președintele s-a declarat, însă, de partea manifestanților pașnici, pe care a afirmat că vrea să-i apere.
Tags: