Life

Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel! Meadow Walker s-a măritat

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit vineri, pe 22 octombrie, cu alesul inimii ei, fiind condusă la altar de Vin Diesel, cel mai bun prieten al defunctului ei tată.
23.10.2021 | 12:51
Fiica lui Paul Walker condusa la altar de Vin Diesel Meadow Walker sa maritat
Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica lui Paul Walker, Meadow Walker s-a căsătorit, iar Vin Diesel a condus-o la altar în calitate de naș, la eveniment luând parte mai mulți actori din distribuția filmului Fast and Furious.

Meadow Walker s-a căsătorit în prezența amicilor tatălui său, Paul Walker

Meadow Walker, devenită un model de succes, ajunsă la vârsta de 22 de ani, a anunțat vineri, 22 octombrie, că ea și Louis Thornton-Allan s-au căsătorit. ”Ne-am căsătorit”!” ea a scris pe contul ei de  Instagram, alături de un videoclip realizat dintr-o compilație de imagini de la eveniment.

ADVERTISEMENT

În montaj postat pe Instagram, Meadow a îmbrățișat-o pe Jordana Brewster, în vârstă de 41 de ani, în timp ce actrița care a jucat alături de tată tinerei miresei a fost cea care i-a ridicat, conform tradiției, voalul de pe cap.

În tot acest timp, din imagini, Vin Diesel a ”vegheat” evenimentul, după ce a condus-o la altar pe fiica celui mai bun prieten al său, retras lângă mașina de epocă care a fost folosită apoi de proaspeții căsătoriți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, din imaginile prezentate public, Meadow Walker și soțul ei, Louis Thornton-Allan, au avut o nuntă la care au participat doar cei mai apropiați prieteni ai celor doi, dar și câteva rude.

Meadow Walker s-a logodit în vară

Discretă din cale afară cu privire la viața ei personală, Meadow Walker a anunțat, totuși, în luna august, tot pe contul ei de instagram că s-a logodit cu actorul Louis Thornton-Allan, un bărbat de 41 de ani.

ADVERTISEMENT
 Fiica lui Paul Walker
Fiica lui Paul Walker, condusă la altar de Vin Diesel Foto Instagram

Mai exact, la acea vreme, fiica lui Paul Walker și-a arătat inelul de logodnă, o bijuterie cu diamante, chiar dacă pe Louis Thornton-Allan l-a prezentat ca fiind cel mai bun prieten al ei. Cu toate acestea, presa americană descoperea că, în fapt, ce doi se iubeau încă din luna iunie a acestui an, atunci când actorul a postat o fotografie cu Meadow Walker, pe canapeaua din casa lui.

Acum însă, după ce, susține presa americană, a vorbit și cu Vin Diesel, dar și cu alți prieteni de-ai defunctului ei tată despre Louis Thornton-Allan, Meadow Walker s-a căsătorit cu actorul alături de care are o relație din vară.

ADVERTISEMENT

Meadow Walker a rămas fără tată la 15 ani. Paul Walker a murit într-un accident cumplit

Meadow Walker, fiica lui Paul Walker cu fosta iubită a starului de la Hollywood, Rebecca Soteros, rămânea fără tată la aproape 15 ani, acum exact opt ani, atunci când vedeta seriei de filme Fast and Furious avea un cumplit accident de circulație.

Cu toate acestea, deși Paul Walker murise, Meadow a ajuns în grija amicului acestuia, Vin Diesel, cei doi prezentându-se adeseori ca fiind o adevărată familie.

„Ea îi consideră pe Vin Diesel și pe copiii acestuia ca pe o familie și se sprijină pe ajutorul lor”, spunea, pentru presa americană, un apropiat de-al familiei vedetelor de la Hollywood. Cu toate acestea, Meadow Walker nu a uitat să se ocupe și de memoria tatălui său, decedat din cauza cumplitului accident de circulație, motiv pentru care și acum, la opt ani de la decesul acestuia, răspunde la scrisorile fanilor acestuia și ține legătura cu amicii lui Paul Walker.

ADVERTISEMENT