News

Fiica președintelui SUA, Ivanka Trump, ironizată pe Twitter. Ce a făcut la Summitul G20 de față cu liderii lumii. VIDEO

02.07.2019 | 12:18
Fiica presedintelui SUA Ivanka Trump ironizata pe Twitter Ce a facut la Summitul G20 de fata cu liderii lumii VIDEO

Ivanka Trump, fiica președintelui Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii s-a făcut de râs la Summitul G20 unde a intervenit într-o discuție pe care o purtau Emmanuel Macron și Theresa May, iar momentul a fost surprins de cameramani și a făcut mare vâlvă în mediul online.

Ivanka Trump s-a băgat în seamă la Summitul G20 de la Osaka

Pentru băgarea de seamă, mulți jurnaliști și politicieni au dat vina pe președintele Donald Trump și au scris că a fi fiica președintelui Statelor Unite nu este vreo calificare profesională. Summitul G20 din Japonia a reunit lideri ai lumii, iar printre ei s-a strecurat și Ivanka Trump, tânăra de 37 de ani de care tatăl ei este tare mândru și pe care a tot lăudat-o în spațiul public.

În urma imaginilor apărute pe Twitter în care Ivanka îi întrerupe pe Macron și May, internauții au popularizat hashtagul #unwantedIvanka (#IndezirabilaIvanka). ”Prima fiică” a Statelor Unite ale Americii a apărut în cadru printre Christine Lagarde, șefa FMI, Justin Trudeau, premierul canadian, Theresa May, ex-premierul Marii Britanii și președintele francez Emmanuel Macron.

Trump a vrut să-și pună fiica la Banca Mondială sau la ONU

„Poate să pară şocant pentru unii, dar să fii ‘fiică’ nu este o calificare profesională”, a comentat democrata Alexandria Ocasio-Cortez, extrem de revoltată de comportamentul fetei lui Trump. Președintele Americii este însă mândru de fata lui despre care spune că este pricepută la cifre și are pregătire profesională, în ciuda criticilor.

Ba chiar a vrut s-o pună pe Ivanka în fruntea Băncii Mondiale sau să o facă ambasador ONU din partea Statelor Unite ale Americii. Alături de Ivanka a fost și soțul ei, Jared Kushner, cu care călătoresc mai tot timpul alături de Donald Trump. Ivanka nu a fost doar la summitul de la Osaka alături de Trump, ci și la întâlnirea istorică dintre tatăl ei și Kim Jong-Un, liderul nord-coreean, la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud.