Fotbal intern

Filipe Teixeira, anunț despre viitoarea lui echipă. “Am oferte din Liga 1!” Ce zice despre Gigi Becali. “E clar că influența!”

05.07.2019 | 08:19
Filipe Teixeira anunt despre viitoarea lui echipa Am oferte din Liga 1 Ce zice despre Gigi Becali E clar ca influenta

Filipe Teixeira și-a terminat contractul cu FCSB la finalul lunii iunie, dar portughezul în vârstă de 38 de ani nu duce lipsă de oferte. Mijlocașul a făcut un anunț în legătură cu viitoarea lui echipă și susține că momentan nu se gândește să revină la Rapid București, chiar dacă gruparea din Liga a 2-a i-a făcut o ofertă clară.

Filipe Teixeira, anunț despre viitoarea lui echipă

“Acum sunt cu familia, cu copiii! Aștept să vedem ce se întâmplă, așteot să văd ce propuneri apar și dacă ele vor fi bune. Atunci voi lua o decizie. Deocamdată nu e adevărat că mă întorc la Rapid. Ei m-au contactat, m-au contactat și aște cluburi, dar deocamdată nu am luat o decizie. Mă gândesc. Nu am fost dezamăgit că nu am prelungit cu FCSB. Am avut contract, asta e viața. Am oferte din Liga 1, dar nu pot să spun dacă sunt echipe care vor să se lupte la titlu sau nu.

Ce pot să vă spun este că eu încă aștept, nu mă grăbesc. Situația personală e foarte importantă, de asta vreau să mă gândesc puțin, pentru că trebuie să mă gândesc la familia mea. Liga 1 este o opțiune, dar am și varianta Portugalia. Rapid este un club la care am fost și la care am jucat cu plăcere, dar momentan e greu să mă duc”, a spus Filipe Teixeira, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Filipe Teixeira și Lucian Filip în meciul Sepsi - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
Filipe Teixeira, Romario Benzar, Olimpiu Moruțan și Lucian Filip în meciul Sepsi – FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce zice Filipe Teixeira despre Gigi Becali

Filipe Teixeira a comentat și în legătură cu perioada petrecută la FCSB, iar lusitanul care în trecut a mai jucat în Liga 1 pentru Astra Giurgiu, Rapid și FC Brașov, a evitat să comenteze despre modul în care Gigi Becali încerca să se impună la vicecampioana României.

”Nu vreau să mai comentez așa ceva. Toată lumea știa ce se întâmplă și nu mai vreau să spun și eu ceva despre asta. E clar că influența. Tu știi că te antrenezi și trebuie să joci duminică, dar sunt alte lucruri care au mai multă putere. Influențezi când știi că unii trebuie să joace și alții mai puțin. Nu se ascundea patronul”, a mai spus Filipe Teixeira pentru sursa citată mai sus.