Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA. VIDEO / Andone, la FANATIK SHOW: ”Avem nevoie de 3-4 jucători noi!”

FINLANDA - ROM NIA. Intrat în legătură directă în emisiunea Fanatik Show de la Look TV, Ioan Andone a afirmat că, în locul selecţionerului, abordarea sa ar fi fost alta în disputa cu Ungaria....
13.10.2014 | 19:37
FINLANDA  ROM NIA VIDEO   Andone la FANATIK SHOW Avem nevoie de 34 jucatori noi
ADVERTISEMENT

FINLANDA – ROM NIA. Intrat în legătură directă în emisiunea Fanatik Show de la Look TV, Ioan Andone a afirmat că, în locul selecţionerului, abordarea sa ar fi fost alta în disputa cu Ungaria. Cît priveşte întîlnirea cu Finlanda, Andone crede că Piţurcă ar trebui să facă cîteva schimbări.

”Piţurcă poate să cîştige în Finlanda pentru că naţionala joacă mai bine în deplasare. Dar trebuie să schimbe cîte ceva”, a spus Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

”Eu nu aş fi jucat şi cu Maxim şi cu Sînmărtean în acelaşi timp, trebuia să fie doar unul pentru că amîndoi sînt jucători care controlează mult mingea. Nouă ne convine deplasarea, avem jucători rapizi şi trebuie să ţinem posesia, aşa cum am făcut-o în prima repriză cu Ungaria. În plus, avem nevoie de 3-4 jucători noi pentru ca echipa să fie proaspătă. Chipciu a intrat rar în careu, mie îmi place mai mult cum evoluează pe partea dreaptă a terenului, se demarcă bine acolo şi pasează bine din acea zonă. Dar nu e un vîrf căruia să îi placă careul, el preferă mai mult acţiunile individuale. Oricum, nu ai cum să dai gol cînd stai numai cu Rusescu în avanposturi, trebuiau să vină trei oameni în careu, Chipciu Maxim şi Sînmărtean, iar un al patrulea trebuia să vină pe mingea a doua, la respingere. Jucătorii noştri lasă impresia că nu le place să urce, să atace”, a declarat Ioan Andone la Fanatik Show.

 

Tags: