Fanatik Show

FINLANDA – ROM NIA. “Piţi are CONTRACT de DNA!”

FINLANDA - ROM NIA. Dumitru Dragomir a vorbit, la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre situaţia contractuală a lui Victor Piţurcă. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a afirmat că...
13.10.2014 | 19:00
FINLANDA  ROM NIA Piti are CONTRACT de DNA

FINLANDA – ROM NIA. Dumitru Dragomir a vorbit, la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre situaţia contractuală a lui Victor Piţurcă. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a afirmat că selecţionerul are un “contract de DNA”. Astfel, el a lăsat de înţeles că aşa zisa eroare din contractul lui Piţurcă, semnat cu FRF, prin care este antrenor pînă în 2016, nu 2015, nu este o greşeală de dactilografiere, aşa cum Mircea Sandu şi Piţurcă au susţinut, ci este una făcută cu bună ştiinţă.

” Vom face un meci egal, ne împăcăm cu ei, că-s prietenii noştri. Un egal ne-ar propulsa pe primul loc, după ce-i batem pe nord-irlandezi. Dacă nu ne calificăm, înseamnă că nu sîntem sănătoşi.  S-au făcut atîtea greşeli şi se vor mai face atîtea în continuare, încît nu prea avem ce să discutăm, însă campionatul nostru este mai valoros decît al lor. Nu văd cine ar putea termina în grupa asta pe primul loc în afară de România. Am jucat fără mijlocaşi, cînd am avut unul bun, l-am scos şi am jucat fără fundaş dreapta. Enache ar trebui să fie titularizat, el nu este mijlocaş de meserie, ci fundaş de bandă dreaptă. Nu ştiu ce a fost în capul lui, cînd l-a scos, a vrut probabil să demonstreze că putem cîştiga şi fără Sănmărtean. Nu a cerut să fie schimbat, vă informez eu! N-a fost accidentat, nici n-a ştiut de ce l-a scos, după aceea i s-a spus motivul. Finlanda nu are cum să ne bată, jucătorii lor nu stau nici în ghete, i-am văzut în ambele meciuri de pînă acum, sînt ca o echipă de mijlocul clasamentului campionatului românesc.  Este dramatic faptul că nu se mai nasc fotbalişti precum Hagi sau Balaci. De cei mici nu se ocupă nimeni, nu mai sînt terenuri, nu mai sînt antrenori. Ceva se întîmplă! Calculatoarele le-au luat minţile! Trebuie să facem ceva pentru viitorul lor,” a dezvăluit Dragomir.

download (1)

“Îl doare în pălărie pe Piţurcă, atît timp cît are un contract beton. El nu se acoperă, n-a zis niciodată că a greşit şi îşi asumă acest lucru. El crede că este purtătorul adevărului total, absolut. A spus că nu el şi-a învăţat jucătorii să se retragă, eu n-aş fi zis niciodată aşa ceva. Asta înseamnă că i-a selecţionat prost, sau că jucătorii nu i-au explicat indicaţiile şi nu l-au băgat în seamă. Adevărul este că nici noi nu prea mai avem jucători de valoare. Contractul lui Piţurcă nu este unul beton, e contract de DNA, nu a greşit secretara, totul e calculat matematic şi înregistrat. Nu e de resortul meu, eu am cerut să-mi fie arătat contractul în Comitetul Executiv şi nu mi-a fost arătat. Am insistat şi am fost dat afară pentru că începusem să ştiu prea multe. Piţurcă a făcut o mare greşeală cînd a spus că nu ştia de contract. Dacă nu dădea declaraţia aia, Federaţia trebuia să-i plătească tot contractul, pînă în 2016. Aş vrea să spun mai multe, dar nu vreau să involburez lucrurile înainte de meci, trebuie să fie linişte acum, după, vom vorbi. Şi Gigi Becali şi el sînt nevinovaţi. Piţurcă a căzut ca musca în lapte. Nu pleacă nici dacă luăm bătaie”, a declarat Dragomir la FANATIK SHOW.