Fotbal international

Fiul lui Diego Simeone aproape a făcut-o pe Juve campioană! Video

29.04.2018 | 21:05
Fiul lui Diego Simeone aproape a facuto pe Juve campioana Video

UPDATE: Lazio a profitat de incredibila răsturnare de scor din meciul Inter – Juventus şi a învins pe Torino în deplasare cu 1-0, gol al lui Milinkovic-Savic în a doua repriză. Ar fi putut fi mai uşor pentru Ştefan Radu şi colegii lui, dar portarul Sirigu a fost incredibil, iar Luis Alberto a ratat un penalty spre finalul primei reprize. Roma şi Lazio au acvum câte 70 de puncte şo ocupă locurile 3 şi 4, iar Inter e în spatele lor, cu 66 de puncte.


UPDATE: Giovanni Simeone a fost killerul lui Napoli şi al speranţelor la titlu pentru colegii lui Vlad Chiricheş. Fiul antrenorului de la Atletico Madrid şi-a încununat în minutul 90 prestaţia de excepţie cu al treilea gol. Juventus are acum patru puncte şi chiar dacă va pierde la Roma nu va conta, pentru că acasă are partide uşoare.


UPDATE: Victoria reuşită în ultimul minut pe terenul lui Juve de Napoli nu prea mai are nici o importanţă. Fiorentina s-a desprins la două lungimi, a marcat din nou Giovanni Simeone şi are şi om în plus!


UPDATE: Cu un om în plus Fiorentina a atacat mult şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 34 prin fiul lui Diego Simeone. Un rezultat imens pentru Juventus, care la acest moment se distanţează de Napoli la patru puncte!


UPDATE: A început Fiorentina – Napoli în cel mai prost mod cu putinţă pentru rivalii lui Juventus la titlu. După numai opt minute omul care a adus victoria la Torino, în faţa lui Juve, Koulibaly a fost eliminat! Fundaşul lui Napoli l-a faultat pe Simeone. Iniţial s-a dictat penalty pentru Fiorentina, dar apoi pe baza VAR s-a revenit şi s-a dat doar lovitură liberă de la marginea careului, Koulibaly fiind sancţionat cu roşu întrucât s-a apreciat că era situaţie clară de gol.


UPDATE: 29.04. ora 18:10: AS Roma, deşi cu gândul la meciul retur cu Liverpool, a tratat cu seriozitate meciul de acasă cu Chievo şi s-a impus fără probleme, cu scorul de 4-1.

https://www.youtube.com/watch?v=j1A3y9M97m8

Într-un meci deosebit de important pentru supravieţuire, Crotone, echipa pregătită de Walter Zenga şi cu Adrian Stoian în mare formă a obţinut un succes categoric, 4-1 pe teren propriu cu Sassuolo, însă lupta cu SPAL Ferrara rămâne deschisă, pentru că rivalii la salvare au îngropat Verona chiar pe Bentegodi şi acum se ştie după Benevento a doua formaţie care va lua drumul Serie B.

Rezultate favorabile în zona Europa League pentru echipele care trag la locul 6. Atalanta – Genoa 3-1, Bologna – Milan 1-2 şi Sampdoria – Cagliari 4-1.

https://www.youtube.com/watch?v=e5bS03w-Fls


Serie A etapa 35 LIVE STREAM Fiorentina – Napoli, Torino – Lazio. Fotbalul italian înaintează cu paşi repezi spre linia de sosire şi suspansul este total la ambii poli. Lupta pentru titlu dintre Juventus şi Napoli, bătălia pentru Champions League Roma – Lazio – Inter şi disputa din subsol ţin interesul la maxim.

Serie A etapa 35 LIVE STREAM Fiorentina – Napoli, Torino – Lazio. Pentru a spera că va reuşi să spargă hegemonia lui Juventus, după ce a dat marea lovitură în meciul direct runda trecută, la Torino, Napoli trebuie să câştige tot. Partida de la Florenţa este însă foarte grea, squadra viola fiind greu de îngenuncheat pe teren propriu.

Serie A etapa 35 LIVE STREAM Fiorentina – Napoli, Torino – Lazio. Sunt şi două partide importante în zona retrogradării

Serie A etapa 35 LIVE STREAM Fiorentina – Napoli, Torino – Lazio. Şi trioul Roma – Lazio – Inter se bate cu dinţii pentru locurile 3 şi 4, adică pentru calificare în Champions League. Roma are misiunea cea mai facilă, meci acasă cu Chievo, dar problema e ce echipă va alinia Di Francesco, pentru că urmează returul cu Liverpool şi Roma mai crede încă o dată în miracole.

Serie A etapa 35 LIVE STREAM Fiorentina – Napoli, Torino – Lazio. Inter – Juventus este meciul rundei, tratat separat, iar Lazio joacă la Torino, unde gazdele mai speră la Europa League şi sunt o echipă foarte ofensivă. În subsol jocuri cheie sunt Crotone – Sassulo şi Verona – SPAL Ferrara. Atalanta e favorită acasă cu Genoa, în lupta pentru Europa League.

 

 

Tags: