Fotbal intern

Gabriela Firea a inspectat Arena Națională. Anunț oficial despre meciul FCSB – CFR

13.12.2018 | 11:41
Gabriela Firea a inspectat Arena Nationala Anunt oficial despre meciul FCSB  CFR

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a inspectat joi Arena Națională din Capitală pentru a vedea felul în care s-au desfășurat lucrările la noul gazon al celui mai mare stadion din București.

Primarul Bucureștiului a scris pe facebook că a venit să vadă felul în care a decurs refacerea gazonului: „Am venit la Arena Națională pentru a verifica starea gazonului, un subiect care a generat multe discuții și controverse. După cum știți, pe 12 noiembrie am luat o decizie dureroasă, dar absolut necesară: Închiderea stadionului până la remedierea completă a suprafeței de joc, extrem de încercată în ultima perioadă de numeroase competiții sportive. Lucrări de întreținere, refacere și mentenanță a gazonului au fost efectuate permanent, fiind necesar un program special de lucrări de supraînsămânțare, fertilizare și alte lucrări speciale de îndreptate și nivelare a suprafeței de joc conform standardelor FIFA și UEFA”, a scris Firea, pe rețelele de socializare.

Gabriela Firea anunță că FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Națională

Prezentă la stadion, primarul general al Capitalei a stat de vorbă și cu reporterii și a făcut un anunț important în legătură cu partida din 22 decembrie, derby-ul Ligii 1 Betano dintre FCSB și CFR Cluj. „Cei care au trebuit să refacă gazonul au făcut o treabă extraordinară, au terminat totul într-o lună, față de două luni, cum era programat inițial. Avem o solicitare oficială pentru meciul din 22 decembrie, dintre FCSB și CFR Cluj și cred că putem da curs solicitării”, a mai spus Firea.

Am venit la Arena Nationala pentru a verifica starea gazonului, un subiect care a generat multe discutii si controverse. Dupa cum stiti, pe 12 noiembrie am luat o decizie dureroasa, dar absolut necesara: inchiderea stadionului pana la remedierea completa a suprafetei de joc, extrem de incercata in ultima perioada de numeroase competitii sportive. Lucrari de intretinere, refacere si mentenanta a gazonului au fost efectuate permanent, fiind necesar un program special de lucrari de suprainsamantare, fertilizare si alte lucrari speciale de indreptate si nivelare a suprafetei de joc conform standardelor FIFA si UEFA.

Gepostet von Gabriela Firea am Donnerstag, 13. Dezember 2018

Așadar, FCSB revine în București pentru meciul cu CFR Cluj. Asta după ce a jucat în ultimele două partide, cu Gaz Metan și Viitorul, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Nu a fost prima oară în acest sezon când gazonul de pe Arenă le-a dat bătăi de cap roș-albaștrilor. Elevii lui Nicolae Dică au evoluat mai multe partide în actualul sezon pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.