Fiul lui Doboş nu plăteşte pensia alimentară copilului!

S-au căsătorit de tineri şi în scurt timp dragostea lor a fost completată de venirea pe lume a unui băieţel. Din păcate, drumul lor s-a terminat în faţa unui notar unde, în urma unei...
01.09.2014 | 08:39
Fiul lui Dobos nu plateste pensia alimentara copilului

S-au căsătorit de tineri şi în scurt timp dragostea lor a fost completată de venirea pe lume a unui băieţel. Din păcate, drumul lor s-a terminat în faţa unui notar unde, în urma unei înţelegeri, cei doi au stabilit ca micuţul să rămână la mamă, iar tatăl să-i plătească pensie alimentară. Fiul fotbalistului Toni Doboş nu s-a ţinut de cuvânt, astfel că acum va trebui să se prezinte în faţa magistraţilor.

1 2

Şi-au uimit părinţii şi când i-au anunţat că se căsătoresc, dar şi când au stabilit să pună punct la tot ce încercaseră să contruiască împreună, alături de băieţelul lor. Dani Doboş şi Iasmina păreau o familie fericită şi împlină, însă numai ei ştiu ce era în casa lor. Cert este că, la câteva luni după ce s-a născut băieţelul lor, au decis împreună sp rupă relaţia. Se căsătoriseră doar la Starea Civilă şi pentru a nu face vâlvă în presă au stabilit să divorţeze în faţa unui notar. “Se despărţiseră de ceva timp până să ajungă în faţa notarului. Ştiu că Iasmina l-a întrebat şi înainte să semneze dacă e sigur că asta vrea şi el a fost foarte senin. A spus da şi asta s-a întâmplat. Conform înţelegerii, Iasmina revenea la numele ei de fată, băieţelul rămânea în grija ei, iar Dani trebuia să plătească pensie alimentară de 100 de roni”, ne-a spus un apropiat al fostului cuplu. Se pare că fiul fotbalistului  nu a putut să-şi îndeplinească obligaţiile de tată şi a fost chemat în faţa instanţei pentru pensie alimentară. “Nu este o sumă foarte mare pe care trebuie să îi dea pe lună. Sunt doar 100 de roni, dar nici pe ăştia nu-i dă. A plătit doar o dată de când s-a terminat căsătoria”, ne-a mai spus sursa noastră. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Buftea, pe 27 iunie, însă nu a fost stabilit încă termenul de judecată.

Iasmina s-a apucat de afaceri

Dani Doboş şi Iasmina Nicorescu şi-au refăcut fiecare vieţile. Fosta noră a lui Toni Doboş trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandr, un tânăr pe care l-a cunsocu de la fostul soş, dar pe care ăl consideră sufletul ei pereche. Cei doi au gânduri serioase, ei locuinde deja împreună şi mai mult, au pus la baze o afacere. Iasmina şi-a lasant de curând prima colecţie de haine într-un club de fiţe din Bucureşti.

3 4

În schimb, Dani Doboş nu are gânduri serioase foarte curând. Ba chiar se laudă pe pagina lui de facebook cu prietenii cu care se distrează aproape noapte de noapte prin cluburi, dar şi pe litoralul românesc, în locuri foarte scumpe unde nota de plată nu este niciodată sub câteva sute de lei bune.

5 6

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!