Sport

Fiul lui Ronaldo face spectacol la Juventus! Patru goluri la primul meci. Video

01.09.2018 | 23:08
Ronaldo Jr. spectacol la Juventus

Cristiano Ronaldo are toate motivele să fie mândru de fiul său de doar opt ani care se pare că îi calcă din ce în ce mai mult pe urme. Puştiul a fost transferat şi el de la Real Madrid la Juventus în această vară după mutarea tatălui său, iar la primul joc pentru campioana din Serie A a impresionat pe toată lumea.

Cristiano Jr.  a marcat de patru ori la debutul pentru Juventus U-9 şi a impresionat pe toată lumea prin abilităţile fizice, dar şi tehnice. Micul Ronaldo s-a născut în 2010 şi după mai mulţi ani în care s-a bănuit că băiatul a fost născut de Irina Shayk, cea alături de care fotbalistul lui Juventus a avut o relaţie de mai mulţi ani, dar în cele din urmă s-a descoperit că micuţul fotbalist este născut de o servitoare din Manchester.

Ronaldo a plătit 10 milioane de lire pentru fiul său

Fostul star al lui Real Madrid i-a plătit mamei lui Cristiano Ronaldo Jr. suma de 10 milioane de lire sterline pentru a obţine custodia totală a primului său copil.

Cristiano are patru copii pe Cristiano junior, în vârstă de 6 ani şi pe gemenenii Matteo şi Eva, care s-au născut în 2017, ultimii doi fiind aduşi pe lume de o mamă surogat din Statele Unite, dar şi pe Alana Martina, cea care a venit pe lume în urma relaţiei dintre starul portughez şi Georgina Rodriguez.

Cristiano şi Georgina se cunosc din iunie 2016 şi de atunci sunt nedespărţiţi. Portughezul a apreciat foarte mult modul în care s-a implicat iubita sa în creşterea gemenilor şi a lui Cristiano Junior, cu care de altfel este foarte bună prietenă. Conform declaraţiilor lui Cristiano, care are o mare atracţie către cifra 7, pe care o consideră cifra magică (dovadă şi numărul de pe tricou) el doreşte să aibă o familie cu nu mai puţin de şapte copii.