Sport

Fizicul lui Lionel Messi l-a lăsat mască pe Ilie Dumitrescu: „Fotbaliștii să pună poza lui pe frigider!”

PSG a învins aseară Manchester City cu 2-0, în etapa a 2-a din Grupa A din Liga Campionilor, argentinianul Lionel Messi fiind în centrul atenției din mai multe motive.
29.09.2021 | 13:39
Fizicul lui Lionel Messi la lasat masca pe Ilie Dumitrescu Fotbalistii sa puna poza lui pe frigider
ADVERTISEMENT

Starul sud-american a marcat în minutul 74 primul lui gol în tricoul echipei franceze, cu un șut la vinclu de la marginea careului mare. Anterior, el s-a culcat în spatele zidului alcătuit din colegii lui, pentru a-i împiedica pe adversari să aplice strategia lui Ronaldinho din partida cu Werder Bremen și să șuteze la poartă pe sub zid.

Mbappe este impresionant și Neymar e senzațional

La finele partidei, Messi a făcut publică o fotografie din vestiar, în care era încadrat de Mbappe și Neymar. Imaginea a adunat, până acum, 10,7 milioane de aprecieri pe instagram, 2,5 milioane pe facebook.

ADVERTISEMENT
Messi nu are pic de grasime
Messi nu are pic de grăsime

Fostul internațional român Ilie Dumitrescu a comentat, imaginea cu jucătorii lui PSG la bustul gol, fiind de părere că fotbaliștii români ar trebui să ia exemplu forma fizică pe care o arată Mbappe, Messi și Neymar.

Ce slim fit e Messi! N-are pic de grăsime. Jucătorii ăștia din Liga 1 ar trebui să vadă poza asta. Că sunt unii care au câteva kilograme în plus și nu dau importanță acestui aspect. Asta e poza pe care băieții ăștia ar trebui să o decupeze și să și-o pună pe frigider.

ADVERTISEMENT

Bine, avem și noi în campionatul nostru jucători care sunt super slim fit. Dar Mbappe este impresionant și Neymar e senzațional”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

40,6 milioane de aprecieri la un video de la primul antrenament al lui Messi

După ce s-a despărțit de Barcelona în vara acestui an pentru a semna cu echipa franceză, Messi a mai adunat milioane de aprecieri la diferitele poze pe care le-a pus pe rețelele de socializare. Cea de la unul dintre primele antrenamente la PSG a adunat tot 10,7 milioane de aprecieri pe instagram, fiind depășită doar de o imagine alături de soție (14,7 milioane).

ADVERTISEMENT

Însă cele mai multe, 40,6, le-a primit un video făcut la primul lui antrenament la echipa din capitala Franței. Pe facebook, cele mai multe like-uri le-a primit tot la o poză făcută la un antrenament, 2,2.

După golul de aseară, Messi a devenit primul jucător, alături de francezul de la Real Madrid, Karim Benzema, care a înscris în 17 sezoane consecutive în Liga Campionilor. Argentinianul a recunoscut că cei de la City au dominat meciul, dar a subliniat că „important era să câștigi, împotriva unui adversar mare, candidat la câștigarea trofeu”.

ADVERTISEMENT