Fotbal intern

Florentin Matei, dialog cu Gigi Becali la opt ani după ce patronul l-a dat afară de la FCSB: “Mai ţineţi minte când mi-aţi făcut 3.000 de euro salariu?”

09.01.2019 | 20:07
Florentin Matei dialog cu Gigi Becali la opt ani dupa ce patronul la dat afara de la FCSB Mai tineti minte cand miati facut 3000 de euro salariu

Florentin Matei a avut un dialog cu Gigi Becali la opt ani după ce patronul l-a dat afară de la FCSB. Patronul vicecampioanei României a dezvăluit că a avut o discuţie cu fotbalistul după ce a semnat cu formaţia antrenată de Mihai Teja.

“M-a întrebat Matei dacă îmi aduc aminte că la 14 ani i-am mărit salariul la 3000 de euro şi apoi că l-am vândut pe 75.000 de euro, dar eu nu mai ţineam minte nimic. Băiatul mi-a adus şi bani. Dar nu mai ţin minte. El mi-a spus acum să nu spun ce salariu are, să nu fie lumea invidioasă. Dar el nu are salariu foarte mare pentru nivelul de la Steaua, nu ştiu de ce să fie invidioşi”, a declarat Florentin Matei pentru Digi Sport.

Florentin Matei, cuvinte grele după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB în 2011

Florentin Matei a plecat în 2011 de la FCSB şi i-a transmis atunci un mesaj dur lui Gigi Becali. Mijlocaşul spunea în urmă cu opt ani că patronul echipei nu a fost deloc interesat de el şi s-a arătat dezamăgit de tratamentul de care avusese parte.

“Am terminat definitiv cu Steaua. Nu-mi pare rău că am plecat de la această echipă. Bine că am scăpat de acolo. Sunt total dezamăgit de patron. Nu a făcut nimic pentru mine din ce mi-a promis. În urmă cu doi ani, atunci când am semnat cu Steaua, el mi-a spus că va avea personal grijă de mine. Nici nu cred că s-a interesat de mine.Nu mi se pare normal acest lucru, mai ales că dânsul spunea că o să ajung mare fotbalist. Acum am înţeles şi eu că au fost doar vorbe în vânt. Sunt dezamăgit de tot ce am păţit la Steaua. Mihai Stoica nici nu cred că ştie că mi-am reziliat contractul cu această echipă”, susţinea Florentin Matei în 2011.