Fotbal intern

Veste bună pentru FCSB! Jucătorul dorit de Gigi Becali în vară e liber de contract

14.11.2018 | 09:15
Veste buna pentru FCSB Jucatorul dorit de Gigi Becali in vara e liber de contract

Florentin Matei şi-a reziliat contractul cu Ittihad Kalba şi poate semna cu orice echipă în perioada de mercato din iarnă. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani nu a reuşit să se impună la gruparea din Emiratele Arabe Unite şi a ajuns la un acord cu oficialii echipei pentru a-şi încheia înţelegerea.

În luna mai a anului 2018 Florentin Matei a semnat un contract valabil pe un sezon cu Al Ittihad Kalba, după ce arabii au plătit 500.000 de euro pentru transferul său de la clubul Rijeka. Mai mult, mijlocaşul ofensiv care în sezonul 2017 – 2018 a jucat pentru Astra Giurgiu avea un salariu de 1,1 milioane de euro la gruparea din Emiratele Arabe Unite.

Florentin Matei şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad Kalba

Gsp anunţă că Florentin Matei şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad Kalba, după ce clubul arab şi-a schimbat întreaga conducere administrativă şi tehnică. Astfel, toţi cei 4 străini de la echipă au fost anunţaţi că pot pleca, după ce noii conducători şi-au ales aţi patru stranieri pentru perioada de mercato din iarnă.

Florentin Matei s-a aflat pe lista de transferuri a lui Gigi Becali în perioada de mercato din vară, înainte ca fotbalistul să se înţeleagă cu Al Ittihad Kalba, dar mijlocaşul ofensiv a ales banii arabilor. Înainte să semneze cu gruparea din Emiratele Arabe Unite, Florentin Matei a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru el. “N-aş vrea să vorbesc despre Steaua. E prea devreme să vorbesc acum. Eu sunt împrumutat la Astra, apoi mai am contract cu Rijeka”, spunea Matei.

Florentin Matei loveşte balonul în meciul Astra - Gaz Metan Mediaş
Florentin Matei într-un meci jucat de Astra Giurgiu cu Gaz Metan Mediaş

Florentin Matei s-a format la Steaua, dar a plecat de la gruparea finanţată de Gigi Becali la vârsta de 18 ani, Pentru el a urmat un periplu la Cesena, Volyn Luţk şi HNK Rijeka. Înainte să plece la Al Ittihad Kalba, Florentin Matei a jucat în Liga 1 Betano, la Astra Giurgiu. Mijlocaşul ofensiv a înscris patru goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 14 meciuri jucate.

  • 1,2 milioane de euro este cota lui Florentin Matei, conform transfermarkt.com