Premier League

Florin Andone, gol de senzaţie în Brighton – Crystal Palace! Reuşita care i-a făcut pe englezi să exclame: “Remarcabil” Video

04.12.2018 | 22:52
Florin Andone gol de senzatie in Brighton  Crystal Palace Reusita care ia facut pe englezi sa exclame Remarcabil Video

Florin Andone a reuşit să marcheze un gol de senzaţie în Brighton – Crystal Palace. Atacantul român este în mare formă şi este la a doua reuşită consecutivă în Premier League, după ce a marcat şi în weekend în victoria cu Huddersfield, scor 2-1.

Fotbalistul de 25 de ani a început meciul pe banca de rezerve, după ce în etapa trecută a fost titular. În minutul 35, când Brighton conducea, scor 2-0, şi juca în zece oameni, Glenn Murray s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Florin Andone. Atacantul adus de la Deportivo La Coruna a făcut diferenţa imediat şi a marcat al treilea gol al gazdelor în minutul 45+4.

Florin Andone, gol de senzaţie în Brighton – Crystal Palace. “Remercabil”

Florin Andone a marcat un gol de senzaţie în Brighton – Crystal Palace, atacantul de 25 de ani reuşind o cursă remarcabilă. După o minge degajată de apărători, internaţionalul român a urmărit balonul încă din propria jumătate de teren. Ajuns în careu, fotbalistul l-a driblat pe unul dintre fundaşi adverşi şi l-a învins cu uşurinţă pe Wayne Hennessey.

Imediat după ce a marcat, cei care se ocupă de contul de Twitter al clubului Brighton au avut o reacţie impresionantă. “Goalllll! O reuşită remarcabilă a lui Florin Andone”. Fotbalistul român este la al doilea gol marcat în Premier League după un început mai slab de sezon. Atacantul a ratat o bună bucată din pregătirea de vară, motiv pentru care Chris Hughton nu l-a folosit deloc în primele meciuri ale sezonului. La finalul meciului cu Huddersfield, Florin Andone i-a mulţumit antrenorului pentru încrederea acordată“Sunt foarte fericit şi îi mulţumesc antrenorului pentru şansa acordată. Victoria e cel mai important lucru. Când am semnat pentru echipa asta, am aşteptat mult timp o şansă ca asta şi acum sunt extrem de fericit. E chiar perfect! Am marcat şi primul gol! Vreau să îmbunătăţesc jocul şi să mai marchez în viitor”, a declarat atacantul lui Brighton.