Fotbal international

Florin Andone, motivul adevărat pentru care a vrut să se lase de fotbal! “Trei ani n-am mai vrut să joc. Eram distrus!”

11.01.2019 | 15:05
Florin Andone motivul adevarat pentru care a vrut sa se lase de fotbal Trei ani nam mai vrut sa joc Eram distrus

Internaționalul român, Florin Andone, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a vrut să se lase de fotbal! Atacantul spune că trei ani de zile nici măcar nu a vrut să audă de sport. Totul s-a întâmplat după ce a plecat din România în Spania în urma morții tragice a tatălui său într-un accident de mașină. “Nu am vrut sa joc pentru ca eram deprimat. Ma deprimau fotbalul, viata, totul. Schimbarea a fost foarte mare: tara, scoala, limba. Apoi, am inceput sa joc cu fratele meu si progresul a fost rapid”, a declarat Florin Andone în presa din Anglia.

Florin Andone spune că și-a găsit liniștea în Anglia. Brighton este echipa perfectă pentru el și nu regretă nicio clipă decizia luată. “Am fost foarte aproape sa vin inca din 2017. Am acceptat oferta, contractul era OK, testele medicale la fel, totul era pregatit. Dar, in ultima zi, Deportivo a zis ca nu mai plec. Nu am inteles cum se poate intampla asta. Brighton a fost mereu prima mea optiune. Aveam oferte de la alte echipe, chiar si din Anglia de la 3 sau 4 cluburi, dar am vrut la Brighton pentru ca ei m-au cautat si cu un an in urma, si in ianuarie”a adăugat Andone.

Florin Andone, adevărul despre motivul pentru care a vrut să se lase de fotbal! Andone în echipamentul lui Brighton
Florin Andone a plecat în Spania la vârsta de 12 ani, după ce tatăl lui a murit într-un accident de mașină

Florin Andone, adevărul despre motivul pentru care a vrut să se lase de fotbal!

Nu toate au mers perfect pentru Andone în Anglia. Defensivele adverse i-au dat mari bătăi de cap atacantului român. “Toti fundasii sunt foarte mari, foarte puternici, si foarte des sunt cate 5. Pentru atacanti e mai greu sa joace aici pentru ca fundasii sunt mai rapizi, mai puternici. Uneori, in fata echipelor mai mici, jucam fotbal fizic, iar eu nu sunt foarte inalt. E foarte greu. Dar e fotbal! E nevoie sa profiti de fiecare sansa. Trebuie sa fii mai rapid sau mai inteligent. In Spania, nu conteaza despre ce echipa vorbim, toti incearca sa joace fotbal, sa aiba posesia. Aici, uneori, asta nu e important. Cand joci fotbal direct, cel mai important lucru e sa alergi, sa lupti, sa nu renunti. In final, poate reusesti sa castigi. Imi place fotbalul asta. Daca nu am contact, daca nu ma lupt, nu pot sa joc. Asta e Florin Andone. Lupta, alearga, nu renunta”, a mai spus Florin Andone

  • 2 goluri a marcat Florin Andone în Premier League pentru Brighton