Fotbal international

GALERIE FOTO. Relaxare pe plajele din Mexic pentru Andone. Ce planuri de viitor are atacantul lui Deportivo

Florin Andone a avut un sezon foarte bun la Deportivo La Coruna, atacantul român fiind cel mai bun marcator al echipei din Galicia. După un sezon solicitant, fotbalistul de 24 de ani a ales să se...
02.07.2017 | 08:45

Florin Andone a avut un sezon foarte bun la Deportivo La Coruna, atacantul român fiind cel mai bun marcator al echipei din Galicia. După un sezon solicitant, fotbalistul de 24 de ani a ales să se relaxeze alături de iubita lui columbiancă, Yolanda Riveros. Cei doi au ales plajele din Cancun, Mexic, cuplul petrecând momente de neuitat în America Centrală.

Atacantul lui Deportivo a postat imagini din vacanţă pe contul său oficial de Facebook. Pe lângă Cancun, Andone a mai vizitat şi Tulum, o staţiune caraibiană din Mexic. Internaţionalul român a contribuit la salvarea de la retrogradare a echipei din Galicia, marcând 12 goluri în 39 de meciuri, fiind astfel cel mai bun marcator al formaţiei antrenate de Pepe Mel.

Florin Andone nu se gândeşte la un transfer

Conducerea clubului nici nu se gândeşte să se despartă de vârful de 24 de ani, Andone fiind considerat unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. “Florin Andone este un jucător foarte important pentru noi. El se simte bine la Deportivo, iar obiectivul nostru nu este să-l vindem, ci să-i aducem un coleg pentru a deveni mai puternici. Nu se pune problema să-l vindem. Va pleca doar dacă cineva achită clauza de reziliere. În mod sigur nu vom negocia cu nimeni, a declarat preşedintele clubului, Tino Fernandez.

Nici Florin Andone nu se gândeşte la o plecare din Galicia, fotbalistul declarând înainte de meciul cu Chile că nu i-a în calcul un transfer de la Deportivo. “Mai am 4 ani de contract cu ei. Sunt foarte mulţumit la Deportivo. M-au ajutat foarte mult la început. Toţi au fost alături de mine la început când nu marcam. Aceste lucuri nu se pot uita. Mă simt ca acasă, am găsit o echipă unde mă simt bine. Va fi foarte greu să plec de la Deportivo, trebuie să fie o ofertă pe care clubul şi eu să nu o putem refuza. Nu vreau să plec, nu m-am gândit la asta”.