Fotbal intern

Florin Bratu şi-a găsit echipă! Unde va antrena fostul tehnician al lui Dinamo

19.10.2018 | 11:37
Florin Bratu a stat preț de 29 de meciuri pe banca tehnică a dinamoviștilor

Fostul antrenor al dinamoviștilor, Florin Bratu nu a stat prea mult fără echipă. Tehnicianul a semnat cu Aerostar Bacău și merge în Liga a doua să lupte pentru salvarea de la retrogradare! Opt puncte a acumulat noua echipă a lui Bratu până în acest moment, după 12 etape defășurate în eșalonul inferior.

“Rezultatele echipei ne-au făcut să luăm această hotărâre. Am reziliat pe cale amiabilă contractul cu Cristi Popovici si l-am instalat ca antrenor pe Florin Bratu. Am adus un antrenor tânăr, care nu are foarte multă experiență, dar care compensează prin multă ambiție și care are un trecut fotbalistic important. Suntem convinși că această mutare va crea un șoc pozitiv echipei. Noul tehnician va avea două etape de obiectiv. Prima este evitarea retrogradării. În cazul în care va termina în primele 10 echipe, va beneficia de un bonus financiar”a declarat Doru Damaschin, președintele băcăuanilor.

Florin Bratu a semnat cu Aerostar Bacău! Florin Bratu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si AFC Hermannstadt, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 25 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florin Bratutrebuie să o salveze pe Aerostar Bacău de la retrogradarea în eșalonul al treilea

Florin Bratu a semnat cu Aerostar Bacău!

Florin Bratu și-a început cariera de antrenor la Dinamo acolo unde a s-a ocupat de echipa a doua a clubului. După un an de zile a trecut la CS Tunari, dar s-a întors destul de repede în Ștefan cel Mare, unde a activat la aceeași echipă. A urmat o trecere scurtă pe la echipa națională a României sub 19 ani, dar pe 25 februarie 2018 a acceptat provocarea de a conduce haita în prima ligă.

29 de partide a stat pe banca tehnică a câinilor Florin Bratu care a reușit să câștige 16 întâlniri. Trei meciuri a încheiat la egalitate și alte 10 le-a pierdut. Fostul atacant a fost pus pe liber de Dinamo după un conflict cu Dan Nistor. În locul său a venit Claudiu Niculescu în Ștefan cel Mare, dar acesta a rezistat numai 20 de zile pe banca tehnică. A fost înlocuit cu Mircea Rednic care are ca obiectiv calificarea formației în play off. Dinamo se află deocamdată pe locul 12 în Liga 1 Betano.

  • 16 meciuri a câștigat Florin Bratu ca antrenor pentru Dinamo

 

Tags: